Subota, 16.12.2017.

Božićni broj lista ‘Gospa Sinjska’


Iz tiska je izišao božićni broj lista Gospa Sinjska – glasilo Župe i Svetišta Gospe Sinjske.
Nakon uvodnika i božićne poruke gvardijana fra Petra Klapeža, u novom broju možete pročitati proglas nadbiskupa Marina Barišića povodom Godine majčinstva i priprave za Treći nacionalni susret katoličkih obitelji u Solinu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Župa Gospe Sinjske tiskala novi božićni listić


Župa Gospe Sinjske tiskala je novi božićni listić (br. 15 / God. XVI.), koji donosi osnovne informacije o slavljima i događanjima u župnoj zajednici.
U svome uvodu, sinjski župnik fra Perica Maslać osvrće se na važnost majčinske ljubavi, koju na poseban način prepoznajemo u primjeru Blažene Djevice Marije, čija je ljubav prema Bogu podarila čovječanstvu Božić. Sinjska župna zajednica tijekom “Godine majčinstva” osobito će promišljati o vrijednostima koje u brak, obitelj i društvo svojom ljubavlju unose žene i majke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski mališani doručkovali s Djedom Mrazom


Danas se, u sklopu Adventa u Sinju, u 9 sati održao program ‘Doručak s Djedom Mrazom’.
Organiziran od strane udruge ‘Sinjski ferali’, u suradnji s dječjom igraonicom Happyland, događaj je oduševio mnogobrojne mališane i njihove roditelje. Od svog osnutka Sinjski ferali odlučili su organizirati događaje koji uveseljavaju one najmlađe, pa tako s ovim slavljem nisu nikoga ostavili ravnodušnim.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR