Srijeda, 16.12.2015.

Sinj: Porast nezaposlenosti i u studenome!

Nastavlja se povećanje nezaposlenosti na području Sinja i u mjesecu studenome. U odnosu na listopad Sinj bilježi povećanje nezaposlenosti od 3,4 posto. Ipak, valja naglasiti kako je nezaposlenost ove godine manja za 5 posto nego u mjesecu studenome prošle godine.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Didovini zanimljive priče likara, pekara, čobana, mlinara…

U srijedu, 16. prosinca 2015. godine, u 13 sati u programu Hit radija na rasporedu je još jedno izdanje emisije ‘Didovina’.
U vrijeme predbožićnih blagdana nova ‘Didovina’ donosi niz zanimljivih životnih priča iz svakodnevnice cetinskog kraja.
O nekadašnjim vrličkim mlincama i onoj jednoj jedinoj koja je sada ostala u Vrlici govorit će Vjeko Uzun. Vrlički kraj oduvijek je bio poznat po stočarstvu, ali toga je sada sve manje i manje. Jedna od onih koja još ima podosta blaga je i Koviljka Perković iz Koljana.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.H

Otok: Podjela božićnih poklon-paketa

U četvrtak, 17. prosinca 2015. godine u prigodi blagdana Božića, u prostorijama općine Otok, dijelit će se božićni poklon-paketi korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb Sinj sa prebivalištem na području Općine Otok.
Poklon pakete osigurala je općina Otok, a podjela će se vršiti korisnicima zajamčene minimalne naknade i obiteljima slabijeg imovinskog stanja.Podjela je od 8:30 do 13:00 sati, uz obvezno predočenje osobne iskaznice korisnika zajamčene minimalne naknade.
IZVOR: WWW.FERATA.HR