Petak, 16.12.2005.

POZIV ZA VLASNIKE KNJIžICA ZA PLAVI DIZEL

Sinjski ured državne uprave još uvijek nije prikupio sve knjižice za plavi eurodizel s poljoprivrednih gospodarstva. Iz Ureda pozivaju korisnike knjižica da u zakonskom roku vrate iste kako bi i sljedeće godine imali pogodnosti pri nabavci goriva. Miše Varenina iz Ureda državne uprave naglašava kako se ove godine neće produžavati rok za povrat knjižica, a u slučaju oglušivanja vlasnici će izgubiti pravo na povlašteno gorivo.

OD PONEDJELJKA PODJELA POKLON PAKETA

Poklon paketi sinjskog Gradskog poglavarstva za primatelje pomoći za uzdržavanje, civilne invalide te umirovljenike sa područja grada Sinja čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kuna dijeliti će se od ponedjeljka 19.prosinca.
Pri preuzimanju paketa potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak primljene mirovine. Paketi će se dijeliti od 10 sati u prostorijama Crvenog križa.
Dodajmo kako je Poglavarstvo Grada izdvojilo izmedju 70-80 tisuća kuna za prigodne pakete.

HUMANITARNA AKCIJA U TRILJU

Udruga žena "Triljanke" i ove godine organiziraju humanitarnu akciju sakupljanja prehrambenih proizvoda za one triljane kojima je to najpotrebnije kao i za kninski Caritas.
Iz Udruge žena ističu kako će se sakupljanje humanitarne pomoći vršiti sutra i prekosutra od 10 do 18 sati u Gradskim prostorijama iznad triljske Gradske knjižnice te pozivaju sve triljane da se priključe akciji.

SPORT

Jučer je održana tradicionalna atletska utraka ulicama grada u organizaciji Udruge "Novi Put" na kojoj je sudjelovalo više od 400 učenika osnovnih i srednjih škola.Utrka je, ističe organirzato,r potpuno uspjela.


Uskoro počinje i 24. Tradicionalni novogodišnji malonogometni turnir. Prijave ekipa, kako su nas informirali iz Udruge malog nogometa, vrše se do večeras u 18 sati. Izvlačenje će biti 19 u 18 sati.
Turnir se 5+l se igra po pravilima malonogometne igre FUTSAL što znači da nema akumulirnih prekršaja. Kotizacija po ekipi iznosi 500 kuna, a uplaćuje se na žiro račun. Kontakt broj za prijave: 822-522.


Tradicionalni malonogometni turnir u Trilju - izvlačenje parova je večeras u 19 sati u triljskoj kino dvorani kada je i posljednji rok prijava, a do sada se prijavilo 40 - tak ekipa.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas sunčano vrijeme. Temperatura zraka izmjerena u 7 sati iznosila je -3 stupnja Celzijeva.