Ponedjeljak, 16.11.2015.

‘Moje svjetlo za Vukovar i Škabrnju’ u Trilju

Udruga žena ‘Triljanke’ Trilj, Zajednica žena ‘Katarina Zrinski’ te Grad Trilj 10. godinu zaredom u Trilju obilježavaju dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pod nazivom ‘Moje svjetlo za Vukovar i Škabrnju’.
U utorak, 17. studenog u 16 sati i 30 minuta bit će paljenje svijeća i kolona sjećanja do spomenika Svetog Mihovila, podignutog svim branitelja. Nakon toga, u 17 sati upriličit će se polaganje cvijeća i paljenje svijeća za poginule i sve žrtve Domovinskog rata, molitva te prigodni recital.
U srijedu, 18. studenog održat će se prigodni program priprema kojeg priprema triljska osnovna škola.
Organizatori ističu kako su ponosni što su im se u obilježavanju priključile sve udruge proizašle iz Domovinskog rata, župni zbor, UOSIT Trilj, kao i ostale udruge s područja Grada Trilja, te Osnovna škola Trilj i vrtić Trilj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki

Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziranje akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki.
Sljedeća akcija održat će se u četvrtak 19. studenoga 2015. godine u prostorijama Foruma žena SDP-a Sinj od 16 sati.
Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098/ 807 064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjska Nadcestarija spremna za ‘zimsku službu’

Sinjska Nadcestarija spremna je za zimsku službu koja je počela jučer, 15. studenoga i koja će trajati do 15. ožujka 2016. godine.
U nadležnosti sinjskih cestara je 540 kilometara cesta na području Cetinske krajine, koje će se čistiti i posipati prema prioritetu, od prve do treće razine, kazao nam je poslovođa u sinjskoj Nadcestariji Nedjeljko Živaljić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR