Petak, 16.11.2007.

ZAVRšEN NATJEčAJ ZA KREDITIRANJE PODUZETNIKA

Natječaj Grada Sinja za kreditiranje poduzetnika početnika za 2007. je završen. Kako nam potvrđuje v.d. pročelnica odjela za gospodarstvo Ankica Panza na natječaj se prijavilo 6 zainteresiranih poduzetnika. U tijeku je imenovanje komisije koja bi u trebala obraditi pristigle zahtjeve i donijeti odluku o korisnicima kredita.

OBAVIJEST

U ulici Braće Radića u Sinju počeli su radovi na postavljanju kanalizacijskog sustava, kao i potpornog zida povrh Gradskog bazena.

EDUKATIVNA RADIONICA

«Dječja prava i život bez nasilja» naziv je edukativne radionice koju za roditelje, nastavnike i građane organizira Udruga Srma Sinj, povodom Svjetskog dana borbe protiv zlostavljanja djece i Međunarodnog dana prava djeteta.
Uz predstavljanje protokola prijave nasilja, stručni tim za obitelj sinjskog Centra za socijalnu skrb, psiholog i pedagog govorit će o problemu pojave nasilja u obitelji i školama na području Cetinske krajine. Radionica će se održati danas, 16. studenoga, s početkom u 15,00 sati u Galeriji Galiotović.

"MOJE SVJETLO ZA VUKOVAR"

Još danas će volonteri i članovi udruge Utis u sinjskim osnovnim školama prodavati kupone za svijeće koje će zapaliti uoči dana pada Vukovora 17. studenoga na Trgu dr. Franje Tuđmana, a cjelokupni prihod od prodanih svijeća koja im je donirala udruga Prijatelji iz Metkovića biti će uručen 18. studenoga najpotrebitijima u gradu Vukovaru.

SPORTJesenski kros osnovnih i srednjih škola županije splitsko-dalmatinske, koji se trebao održati 17. studenoga na Gradskom Hipodromu u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Sinja, odgođen je zbog vremenskih neprilika. Kros će se održati sljedeće subote, 24. studenoga.

Sutra su na rasporedu susreti 15. kola 3 HNL jug. S početkom u 13,30 sati na Gradskom stadionu u Sinju igraju JUNAK - GOšK AC iz Kaštel Gomilice, a u isto vrijeme u Kaštel Sućurcu sastaju se Jadran i Hrvace.

U natjecanju A1 košarkaške lige na rasporedu je 5. kolo. Sinjski Alkar sutra s početkom u 18 sati igra u Dubrovniku.

U rukometnim natjecanjima sutra se igraju susreti 2. lige.
Rukometaši Cetinke u 17 sati dočekuju ekipu Koteks Split 2, a u 18 sati u Sinju se sastaju Kamičak i Mandarinko iz Opuzena.
Rukometašice Sinja u sinjskoj dvorani u 16 sati igraju protiv Zadra, a Cetina gostuje u Solinu kod Vranjica.

Odbojkašice Sinja sutra će u dvorani osnovne škole Marka Marulića u 16 sati dočekati lidera prvenstva 2. Odbojkaške lige ekipu Donata iz Zadra.

Danas s početkom u 17 sati u Triljskoj kuglani u natjecanju druge lige sastaju se Vrni Trilj i Biokovo.