Četvrtak, 16.11.2006.

"BOMBON KUP"

«Bombon kup» kojeg, povodom tjedna borbe protiv dijabetesa, organizira Međunarodna udruga civilnoga društva u suradnji s ravnateljima osnovnih škola i nastavnicima tjelesnog odgoja danas se nastavlja u osnovnoj školi u Trilju, u petak će se realizirati u dvijema sinjskim osnovnim školama. Tijekom jednog školskog sata djecu će treneri i kineziolozi uz igru i zabavu na njima prilagođen način upoznati sa ovom bolešću.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

Sinjski Crveni križ za ponedjeljak 20. studenog najavio je pretposljednju akciju darivanja krvi u ovoj godini. Akcija će se održati u prostorijama Crvenog križa od 9 do 13 sati. Stoga su pozvali sve darivatelje krivi i one koji bi to željeli postati da se odazovu ovoj humanoj akciji.

AKCIJA FORUMA žENA SDP-a

Klub žena lječenih od karcinoma dojke iz Splita u suradnji sa socijaldemokratskim forumom žena SDP-a iz Sinj najavile su novu akciju edukacije o važnosti preventive u liječenju raka dojke. Kao i prošli put, osim edukacije moći će se pristupiti i ultrazvučnom pregledu dojki. Akcija će se održati u prostorijama SDP-a u četvrtak 22. studenoga sa početkom u 16 sati. Zainteresirane osobe mogu se svakodnevno javiti za dodatne informacije na broj 821-121.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Bez električne energije danas i sutra od 8,30 do 14,30 su potrošači na području naselja Ruda mala (Ribnjak) - zaseoci Botica, Projić, Radman, Tadić i Putnik izvjestili su iz sinjskog pogona HEP-a.

KINO DANAS

Večeras u sinjskom kinu, s početkom u 20,00 sati, možete pogledati film «Vrag nosi Pradu».

KRONIKA 92

PP SINJ, 14.11.2006.g. u Turjacima, na gradilištu industrijske zone, inspektor rada je pri obavljanju građevinskih radova bez pribavljene radne dozvole, zatekao je 1 državljanina BIH, kojem je temeljem čl. 45 st. 1 t. 2 ZOS, prekršajni sud u Sinju izrekao novčanu kaznu od 600 Kn, te zaštitnu mjeru protjerivanja iz RH-a u trajanju od 1 godine, te mu je dok ne plati novčanu kaznu, kao mjeru opreza oduzeo BiH osobnu iskaznicu.
IZVOR: PU SD