Četvrtak, 16.10.2014.

VETERANI: Turnir veterana u Otoku

OTOK – Danas (četvrtak) će se na ŠC Gola Brda u Otoku održati 6. izdanje turnira veterana koji se igra pod pokroviteljstvom Općine Otok. Uz domaćine, veterane OSK-a, na turniru još sudjeluju veterani Brnaza, Tektilca te po prvi put veterani NK Busovača iz BiH. Prvi polufinalni susret je na rasporedu u 14 sati, a igraju Tekstilac i Busovača, u 15 sati igraju OSK i Brnaze, a finale se igra u 16 sati. Titulu brane veterani OSK-a.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Dani oprosta u sinjskoj Gradskoj knjižnici

U okviru Mjeseca hrvatske knjige, Gradska knjižnica Sinj i ove godine organizirala je akciju ‘Vratite zaboravljene knjige’, odnosno dane oprosta.
Riječ je o akciji tijekom koje korisnici knjižnice mogu vratiti posuđene knjige bez plaćanja zakasnine. Dani oprosta u sinjskoj Gradskoj knjižnici trajat će od danas do 22. listopada.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Župan Ževrnja: U Dicmu će biti Centralni arhiv ŽupanijeŽupan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja zajedno sa svojim suradnicima Petrom Škorićem i Lukom Podrugom iz županijske Uprave za ceste i Ivanom Bačkom iz Uureda župana, danas je posjetio općinu Dicmo. Župana i njegove suradnike primio je načelnik Ivan Maretić sa svojim suradnicima.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR