Četvrtak, 16.10.2008.

DAN OPćINE OTOK

Svečana sjednica Općinskoga vijeća Otoka, povodom Dana općine i blagdana Svetoga Luke, održat će se sutra, 17. listopada, s početkom u 12,00 sati.
Općinsko je poglavarstvo povodom Dana Općine pripremilo prigodni program, koji počinje sutra navečer. Na glavnom Trgu koncert će održati Miroslav škoro. U subotu je večer folklora na kojoj će nastupiti KUD Kamešnica i njihovi gosti, a u nedjelju koncert Klape Otok i njihovih gostiju, te 13. utrka Sv.Luka-Otok 2008.

BLAGDAN SVETOG LUKE

U crkvi Svetoga Luke u Otoku, danas, 16. listopada, u 17.15 sati počet će predavanje: Vjera i negativne misli, dok je od 20 sati najavljen susret misionara s mladima 3.i 4. razreda srednje škole. Duhovnu obnovu predvodi fra. Anđelko Domazet.

U okviru proslave blagdana Svetoga Luke, danas, 16. listopada, održat će se duhovne obnove i u Udovičićima. U 17,00 sati počinje molitva - meditacije, a u 17,15 predavanje Vjera u obitelj. Euharistijsko slavlje i propovijed počinju u 18,00 sati. Duhovnu obnovu u Udovičićima danas predvodi fra Ante čovo.

OBAVIJEST

U triljskoj Gradskoj upravi u tijeku su upisi za planiranu sadnju dugogodišnjih nasada u 2009. godini. Pravo na upis imaju fizičke i pravne osobe s područja Grada Trilja koji su upisani u upisnik poljoprivrednih gospodarstava. Troškove nabave sadnoga materijala u omjeru po jednu trećinu snose Grad Trilj, Splitsko-dalmatinska županija i korisnik. Upisi se mogu obaviti do kraja listopada, u prostorijama gradske uprave.

RADIONICA O ZAšTITI RIJEKE CETINE

Radionicu o zaštiti rijeke Cetine pod naslovom "Promocija zaštite pograničnih rijeka i održiva uporaba resursa u graničnom području Hrvatske i BiH koju " organizira Zelena akcija Hrvatske održati će se sutra u petak, 17. listopada, u triljskom hotelu "Sv. Mihovil" s početkom u 9 sati.

SPORT

Susret 10. kola 4. HNL jug između OSK-a i Uranije igrat će se danas, 16. listopada, u Otoku u 15.30 sati.