Ponedjeljak, 16.10.2006.

PROSLAVA BLAGDANA SV. LUKE U OTOKU

U crkvi Svetoga Luke u Otoku danas je trodnevnica prigodom blagdana Svetoga Luke, evanđelista i mučenika, zaštitnika župe Otok. Poslijepodne u 17,00 sati počet će krunica, a nakon nje sveta misa koju će propovijedati prof. fra Josip Kodžoman. Sutra u 16,00 sati je ispovijed, a u 17,00 krunica. Svetu misu, koja će početi u 17,30 predvodit će i propovijedati prof. fra Ivica Udovičić, ravnatelj sjemeništa u Sinju.
Glavno misno slavlje će biti na blagdan Svetoga Luke u srijedu. Svečanu svetu misu s procesijom, koja će početi u 10,30 sati, predvodit će i propovijedati prof. fra Ante Akrap.

"ZAšTITA RIJEKE CETINE I NJEZINIH PRITOKA"

Udruga izviđača «Vitezovi» iz Sinja u suradnji s poduzećem «Cetina» u sklopu svojih aktivnosti i realizacije projekta «Zaštita rijeke Cetina i njenih pritoka» odradili su u petak akciju na vodocrpilištu Kosinac. Uz pomoć desetak starijih brđana uredili su dotrajali drveni most u dužini od pet metara.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U OTOKU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok u četvrtak organiziraju akciju darivanja krvi. Održat će se u prostorijama zdravstvene ambulante u Otoku u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima bez napajanja električnom energijom sutra od 8,00 do 13,00 sati bit će potrošači na području naselja Glavice: šolto, šimić, Jadrijević; Mladar, Poljak, Tomas, Bilođerić, Cvrlje, Bogdan, Barać i Alajbeg, te naselja Sinj: Vuković, Domazet, Boko, te ulice: Juraja Dalmatinca, Ivana Meštrovića, Vlahe Bukovca, Karajkova lokva i Filipa Grabovca od Grubiše do Boke.
...

KINO DANAS

Večeras u sinjskom kinu u 20,00 sati možete pogledati američku romantičnu dramu Tristan i Izolda. U glavnim ulogama igraju James Franko i Sophia Myles.

SPORT

U prvoj utakmici A 1 košarkaške lige Alkar je sinoć poražen u Dubrovniku 74 : 55.

Nogometaši Junaka s 4 : 2 pobijedili su ekipu Zmaja iz Makarske.

U 4. NL izdvajamo odličan rezultat OSK-a koji je nagostovanju pobijedio Raštane 2 : 1.

U derbiju rukometašica 2. lige Cetina je s visokih 34 : 15 pobijedila žRK Sinj.

Alkarski dvori stajat će 70 milijuna kuna?

Viteško alkarsko društvo moglo bi izgubiti građevinsku dozvolu ne počnu li radovi do kraja godine jer joj istječe rok

SINJ - Uskoro bi trebala početi gradnja Alkarskih dvora, dugo najavljivan projekt Viteškog alkarskog društva. Prema grubim procjenama, rekonstrukcija i dogradnja mletačke vojarne Kvartiri iznosila bi između 40 i 70 milijuna kuna. Taj je objekt u središtu grada.
...