Subota, 16.10.2004.

BLAGDAN SV LUKE U OTOKU

Povodom proslave blagdana Sv. Luke i Dana Općine u Otoku će za danas održati svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će prigodnim govorom načelnik općine Branko Samardžić sve goste i uzvanike upoznati s dosadašnjim radom i ostvarenim planovima općinskog vijeća, te najaviti određene planirane radnje...
...

SOLIDARNOST NA DJELU U SINJU

Prema riječima predsjednika Gradskog društva Crvenog križa Sinj Ante Omrčena idućeg tjedna društvo za sve svoje članove organizira prigodnu svečanost na kojoj će se uručiti nagrade i priznanja višestrukim dobrovoljnim davateljima krvi...
...

CIJEPLJENJE PROTIV GRIPE

Hrvatski zavod za javno zdravstvo obavještava građane da od ponedjeljka u svim ambulantama primarne zaštite počinje ovogodišnje cijepljenje protiv gripe. Prema riječima dr. Ive Petrića voditelja epidemiološke službe županije Splitsko-dalmatinske naša županija je raspolaže s ukupno 60 tisuća doza cjepiva za ovu sezonu, što bi trebalo biti dovoljno za pokrivanje potreba stanovnika.
Podsjećano da je cjepljenje besplatno za osobe starije od 65 godina, kronične bolesnike i zdravstvene djelatnike, a ostali građani cjepivo moraju platiti 30 kuna. Ineče, epidemija gripe očekuje se koncem prosinca.

OBAVIJEST ZA VOZAčE

županijska uprava za ceste obavještava vozače da će sutra u vremenu od 7 do 18 sati zbog održavanja autonatjecanja za prvenstvo Hrvatske na kružnim cestama za sav promet biti zatvorena državna cesta D1 u Dugopolju. Ovim putem mole se vozači da koriste alternativne pravce .

VRIJEME

Većinom oblačno, povremeno s kišom, mjestimice uz grmljavinu. Poslijepodne će kiše biti manje, a prije svega sjevernom Jadranu, te ponegdje u središnjoj Hrvatskoj i Lici očekuje se i djelomično kidanje naoblake. Puhat će većinom umjeren, na Jadranu mjestimice i jak južni i jugozapadni vjetar, u Dalmaciji prijepodne jugo. Najviša temperatura zraka od 12 do 16, na Jadranu između 17 i 21 °C.