Petak, 16.09.2016.

Agencija Real Estate Cro, Sinj prodaje zemljište površine površine 7440 m2

Agencija Real Estate Cro, Sinj prodaje se zemljište površine površine 7440 m2. Zemljište se nalazi na prostoru između Hipodroma i Aerodroma u Sinju, neposredno uz cestu Sinj-Otok i po postojećem GUP-u spada u Zonu SPORTA I REKREACIJE R-4 Hipodrom.
Opširnije...

14. revija Triljskih mažoretkinja i gostiju


U okviru ‘Mihovilskih dana 2016.’, Triljske mažoretkinje organiziraju 14. reviju mažoretkinja, na kojoj će uz Triljanke nastupiti i njihove gošće.

Revija će se održati sutra, 17. rujna u 16 sati, a počet će defileom mažoretkinja od hotela Sveti Mihovil do sportske dvorane, gdje će se odvijati program. U slučaju kiše, defile i program će biti u dvorani u 17 sati.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže i uživaju u sjajnim koreografijama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ultrazvučni pregled dojki u Otoku

U organizaciji Antonije Buljan i Kluba žena liječenih na dojci Split, u Otoku će se sutra, 17. rujna održati još jedna akcija ultrazvučnog pregleda dojki.
Akcija će se održati u ambulanti s početkom u 14 sati i 30 minuta. Za ovu akciju ostalo je slobodno još 15 mjesta. Iduća akcija održat će se u subotu, 24. rujna, a zainteresirane se mogu upisati na broj mobitela 095/580-3379.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gradsko kino Sinj: Tko se boji vuka još i Drugo stanje Bridget Jones

Na programu sinjskog kina od večeras do utorka, 20. rujna, prikazivat će se dva filma.

U 18,30 prikazivat će se animirani film ‘Tko se boji vuka još’ koji je sinkroniziran na hrvatski jezik, a u 20 sati romantična komedija ‘Drugo stanje Bridget Jones’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR