Petak, 16.09.2011.

Mirko Norac uskoro na slobodiMirko Norac će se 25. studenoga ove godine naći na slobodi, nakon što je Komisija za uvjetni dopust Ministarstva pravosuđa pozitivno riješila zahtjev da ga se prijevremeno pusti na slobodu s obzirom da je izdržao dvije trećine zatvorske kazne. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Matijašević više nije trener Hrvaca

HRVACE – Jučer nakon poraza od Vala u Kaštel Starom od 2:1 u 4.kolo 3 HNL-jug trener Hrvaca Damir Matijašević je ušao u svlačionicu te priopćio igračima da podnosi ostavku i da više ne želi voditi momčad. Razlog takvoj odluci je samo 1 bod u četiri odigrana kola, te igračka i rezultatska kriza koja je zahvatila Hrvace.

- Napravio sam ono što je sasvim normalno, nakon rezultatske krize.Jednostavno nas neće gol, a toliko prigoda stvaramo.Nadam se da će i Uprava kluba prihvatiti moju ostavku, te pronaći trenera koji će pokušati unijeti pozitivan šok među igrače–kazao je kratko za Glas Zagore Damir Matijašević

Posjetimo da je Matijašević nakon niza loših rezultata u protekloj sezoni na klupi Hrvaca naslijedio  Robertina Ugrina, te klubu osigurao opstanak u ligi.

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sport

U susretu 4. kola 3. HNL - jug Hrvace su 14. rujna u Kaštel Starom poražene od Vala rezultatom 2:1. Val je poveo autogolom Mičića u 40. minuti, no već sljedeće minute Grubišić je izjednačio na 1:1. Tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. U nastavku susreta ponajbolji igrač utakmice Čubrilo postiže pogodak za pobjedu Vala 2:1.


Pred nama je bogat športski vikend, iz kojeg izdvajamo:
Subota 17.09.2011
Rukomet:
1. HRL za rukometašice, 2. kolo, 19,00h ŽRK Sinj - Arena Pula

Nogomet:
2. HNL, 5. kolo, 16,30h Mosor – Junak
4. HNL jug – skupina 'B', 3. kolo, 16,30 OSK - Urania
1. ŽNL, 16,30h Tekstilac - Hvar, 16,30h Vrlika - Poljičanin

Galopsko natjecanje
Sinjski hipodrom, 15,00h, '6.galopski memorijal dr. Franje Tuđmana'
IZVOR: WWW.FERATA.HR

...