Subota, 16.09.2006.

"DAN OPćINE HRVACE"

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Hrvaca, koja će se održati danas s početkom u 15,30 minuta povodom Dana općine, dodijelit će se kolektivna nagrada NK Hrvace. Nagrada se dodjeljuje za uspješne rezultate u promicanju športa, posebno za dva osvojena županijska nogometna kupa i dvije godine za redom plasman među 32. najbolje hrvatske ekipe u Kupu. U kulturno umjetničkom programu koji će početi u 19,00 sati, između ostalih nastupit će i klapa Sinj.

Večeras u 18,00 sati, povodom proslave blagdana Gospe žalosne, u crkvi u Hrvacama služit će se sveta misa koju će voditi i propovijedati župnik župe Gospe sinjske fra Nikica Ajdučić.

Glavno misno slavlje s procesijom, povodom blagdana zaštitnice hrvatačke župe bit će sutra u 10 sati, a predvodit će ga prof. fra Blaž Toplak.

SVETA MISA NA VRHU VISOKE

U prigodi blagdana Uzvišenja svetoga Križa sutra će se hodočastiti na Visoku. Križni put započinje kod župića na Radošiću u 8 sati. Svetu misu će kod križa na vrhu Visoke predvoditi župnik fra Nikica Ajdučić.

KINO DANAS

U sinjskom kinu danas u 17 i 45, te u 20,00 sati prikazuje se film "Pirati s Kariba 2".

SPORT

Danas u 16,30 na igralištu Junaka igrat će se utakmica 5. kola treće HNL između Junaka i Goška iz Dubrovnika.

Sutra se igraju utakmice 3. kola 4. HNL. Hrvace gostuju kod Dragovoljca, Glavice su Domaćin NK Vir, a OSK igra u Vodicama. Sva tri susreta počinju u 16,30 sati.