Četvrtak, 16.08.2012.

GZ Kukuzovac ima budućnostPrema pisanju Slobodne Dalmacije, Republika Hrvatska će ove godine izdvojiti 42 milijuna kuna potpore gospodarskim zonama. No, prema riječima ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa 'podupirat će se samo poduzetničke zone koje imaju potencijal, a ne one koje su osnovane kako bi gradonačalnici i načelnici općina mogli reći da imaju zone'. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra akcija darivanja krvi u Sinju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj organiziraju još jednu akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati sutra u prostorijama sinjskog Crvenog križa, u vremenu od 9 do 13 sati.

Pozivaju se svi davatelji krvi i druge zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split, na kojem nedostaje svih krvnih grupa.

Inače, ovo je 19 ovogodišnja akcija darivanja krvi koju organizira sinjski Crveni križ. Kako doznajemo od voditelja Ante Omrčena, tijekom rujna održat će se još tri akcije i to u Hrvacama, Sinju i Trilju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR