Četvrtak, 16.07.2015.

Obavijesti o održavanju Komemorativnog skupa sjećanja, danu pogreba i proglašenju Dana žalosti na području Grada Sinja
Povodom smrti Ivice Glavana, gradonačelnika Grada Sinja, Komemorativni skup sjećanja otvoren za javnost, sugrađane, prijatelje i znance održati će se u petak 17.VII.2015.g. u Gradskom kinu Sinj s početkom u 11:00 sati, dok će pokop i sprovodni obred biti održan istog dana na mjesnom groblju „Sv. Roka“ u Udovičićima  s početkom u 18:00 sati.
Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Vrličani očistili izvor vode VaroždinU organizaciji udruge Žena Vrlike jučer poslijepodne u Vrlici je održana građanska akcija ‘Od izvora do izvora’.
Četrdesetak članova udruge, volontera, građana Vrlike i turista očistilo je kamene ploče izvora vode Varoždin od raslinja, smeća i mulja. Akcija je završila oko 20 sati, druženjem uz vrličke uštipke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U srpnju tri akcije darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj do kraja srpnja organizirat će tri akcije darivanja krvi.
U subotu, 18. srpnja akcija darivanja krvi održat će se u Dicmu, u restoranu Sunshine od 9 do 13 sati- Suorganitazor akcije je DDK Dicmo.
Sljedeća akcija održat će se 25. srpnja u Sinju, u prostorijama GD CK Sinj, uz suorganizaciju DDK Sinj, također od 9 do 13 sati.
Posljednja akcija darivanja krvi u mjesecu srpnju koju organizira sinjski Crveni križ održat će se u Tijarici, u suradnji s udrugom Pokrenimo Tijaricu i to 29. srpnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Adio Ićo i vidimo se gori!IN MEMORIAM IVICA GLAVAN (27. svibnja 1971. – 15. srpnja 2015.)

Nitko nikada neće spoznati zašto je prirodni redoslijed umiranja toliko poremećen i zašto mnogi dobri ljudi prerano odlaze na onu drugu stranu životne pozornice.

Danas nas je napustio naš gradonačelnik Ivica Glavan. Teška i opaka bolest bila je jača od želje za životom koji je bio ispunjen toplinom, vedrinom, ljubavlju i optimizmom.

Otišao je naš Ićo!

Opširnije...

IZVOR: WWW.FERATA.HR