Četvrtak, 16.06.2016.

Agencija za nekretnine REAL ESTATE CRO potražuje za kupca manju kuću
Agencija za nekretnine REAL ESTATE CRO potražuje za kupca manju kuću s okućnicom u Sinju s cijenom do 60.000,00 eura. Cijenjen ponude molimo dostaviti na KONTAKT

Na Zelovu proslavljen blagdan svetog VidaPrigodnim misnim i kulturnim programom na Zelovu je proslavljen blagdan svetog Vida, zaštitnika župe.
Zelovska svečanost započela je otkrivanjem spomen ploče s imenim poginulih mještana u Drugom svjetskom ratu i poraću te u Domovinskom ratu. Na spomen ploči se nalaze imena 69 Zelovljana, od kojih su dvojica stradala u Domovinskom ratu, a 67 ih je poginulo ili pogubljeno tijekom Drugog svjetskog rata i poraća, na Križnom putu ili su pogubljeni od tada komunističkih vlasti. Spomen obilježje otkrili su saborski zastupnik HDZ-a Petar Škorić i Josip Gabrić, Zelovljanin koji živi u Rovinju, dugogodišnji politički emigrant i politički zatvorenik.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski umirovljenici organiziraju izlet u Omiš

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članove organizira izlet u Omiš, na Radmanove mlinice, gdje će se družiti s članovima Udruge umirovljenika Makaraska.
Izlet će se realizirati u nedjelju, 26. lipnja. zainteresirani članovi sve informacije mogu dobiti u tajništvu Udruge ili na telefon 821-262 od 8 do 11 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR