Četvrtak, 16.06.2011.

Dezinfekcija na području Sinja

Djelatnici Likomed veterine danas i sutra na području Grada Sinja obavljat će drugu larvicidnu dezinsekciju polaganjem tarvis tableta u kanale, stajaće vode i retencije voda, te prskanjem raslinja uz kanale, otopinom na bazi diflubenzurona.
Za dodatne informacije građani se mogu javiti na broj telefona Likomed veterine 701 400.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert N. Zlodre i P. Čulića u Sinju

Mladi sinjski glazbenik Natan Zlodre i profesor Petar Čulić, večeras će održati gitaristički koncert u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske. Koncert će početi u 20 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Kino danas

Akcijski fantastični film 'Thor' prikazivat će se u sinjskom kinu večeras, sutra i u ponedjeljak, s početkom u 20,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Policijski službenici PP Sinj završili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u ranim jutarnjim satima na području Sinja   provalio u  krug bivše tvornice i otuđio 4 kabela. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.
IZVOR: PU SD

Prohodnost cesta

Zatvorena je državna cesta D1 između Knina i Gračaca, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1 (produžen je rok završetka radova do 1. srpnja).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.
Na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Obilazak je preko čvorova Lužani i Slavonski Brod- istok.
IZVOR: HAK
...