Petak, 16.05.2014.

Dan otvorene gimnazije

Franjevačka klasična gimnazija u Sinju organizira Dan otvorene gimnazije sutra, 17. svibnja, od 9 do 12 sati.
Dan otvorene gimnazije namjenjen je učenicima koji završavaju osnovnu školu i srednjoškolsko obrazovanje žele nastaviti u gimnaziji.
Franjevačka klasiučna gimnazija u Sinju i sljedeće škoske godine nudi dva programa, klasičnu gimnaziju i jezičnu gimnaziju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U subotu 3. Kup 4. gardijske brigade

U subotu, 17. svibnja na sinjskom Hipodromu, od 16 sati i 30 minuta održat će se konjička utrka ’3. Kup 4. gardijske brigade’.
Utrku organiziraju Konjički klub ‘Sokol’ i Hrvatski galopski savez, uz suorganizaciju gradske tvrtke ‘Kamičak’. Pokrovitelj utrke je Grad Sinj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počinju pripreme alkara

Danas u 17,30 sati na sinjskom hipodromu počinju pripreme kandidata za ovogodišnju 299. Sinjsku alku.
Vojvoda Ante Vučić kazao nam je kako će se danas obaviti konzervacija opreme i dogovoriti nastavak priprema.  Prvi dio priprema odvijat će se u Sinjskom polju, utorkom i petkom, kako bi kandidati uvježbali konje i jahanje, a početkom srpnja nastavit će se na Alkarskom trkalištu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert ‘Sinjskih slavuja’ i ‘Osiniuma’

Udruga Sinjski slavuji, koju čine Mješoviti zbor Grada Sinja, Dječji zbor i instrumentalni sastav, te njihovi gosti, Mandolinski sastav Osinium organiziraju koncert.
Koncert ‘Sinjskih slavuja’ i ‘Osiniuma’ održat će se večeras s početkom u 20 sati u Galeriji Sikirica, u Alkarskim dvorima.
IZVOR: WWW.FERATA.HR