Četvrtak, 16.05.2013.

Maršal nastupa na 'Skladište festu'!Sinjski hard rock bend Maršal predstavljat će Hrvatsku na tradicionalnom 'Skladište festu' u Vojvodini! Fest će se održati 1. lipnja na centralnom trgu u Krušćiću.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, zaključio Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK , s tvrtkom "Logistika Violeta “ d.o.o., Obrež Zelinski 55, Sv. Ivan Zelina

Nakon što je u mjesecu siječnju 2012. godine između Grada Sinja i tvrtke „Logistika Violeta“ d.o.o., zaključen Predugovor o kupoprodaji nekretnine kojom prigodom je kupac uplatio iznos 30 % kupoprodajne cijene, dana 15. svibnja 2013.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan,  s imenovanim  investitorom zaključio je i Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK.
    ...

Prozivka kandidata za alkare

Danas će u 18 sati na prostoru ispred Alkarske ergele na sinjskom hipodromu,alkarski vojvoda mr. Ante Vučić, izvršiti prozivku kandidata za ovogodišnje 298. alkarske svečanosti. Nakon prozivke, vojvoda Vučić i alajčauš Tonći Bešlić iznijeti će plan priprema po kojem će se kandidati pripremati za ovogodišnju alku, a kandidatima će se obratiti i čelnici uprave VAD-a. Nakon toga izvršiti će se dekonzervacija opreme,a prvi dan jašenja predviđen je za utorak.
IZVOR: WWW.FERATA.HR