Ponedjeljak, 16.01.2017.

Još jedna bogata godina iza Sinjskog pučkog kazališta


Iza Sinjskog pučkog kazališta je još jedna iznimno bogata godina.
Naime, sinjski kazalištarci u 2016. godini imali su pune ruke posla, a osim izvedbi predstava u svom gradu, ostvarili su i brojna gostovanja diljem Hrvatske i šire.
U 2016. godini Sinjsko pučko kazalište upriličilo je 6 premijera, realiziralo je ukupno 60 izvedbi, od kojih je 17 upriličeno u Sinju, a ostatak na gostovanjima. Kazalištarci su gostovali diljem Hrvatske i BiH, a također su nastupali u Srbiji, Sloveniji, Njemačkoj i Švicarskoj. Nastupali su i na županijskoj i državnoj smotri te na međunarodnim festivalima gdje su dobili brojne nagrade.
Najizvođenija predstava Sinjskog pučkog kazališta u prošloj godini bila je ‘Cinco i Marinko’ s ukupno 18 izvedbi, a više od 70 osoba, glumaca i tehničkog osoblja, sudjelovalo je u radu kazališta.
Ovdje možete pogledati realizirani program Sinjskog pučkog kazališta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Traži se As


Prije nekoliko dana izgubljen je crni doberman As.
Zadnji put je viđen na području sinjskog Hipodroma odakle je odlutao u nepoznatom smjeru.
Mole se svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju o psu da se jave na broj mobitela 098/336 884.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

La La Land u Gradskom kinu


Od večeras, 16. siječnja do srijede 18. siječnja, s početkom u 20 sati, u Gradskom kinu prikazivat će se mjuzikl ‘La La Land’.
Riječ je o filmu, redatelja Damiena Chazellea, koji je ove godine osvojio rekordnih 7 Zlatnih globusa.
U filmu Ryan Gosling igra jazz glazbenika koji se zaljubljuje u glumicu u usponu (Emma Stone), nakon čega uslijedi prava ljubavna romansa sa zapletom.
Radnja filma smještena je u Los Angeles, s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR