Četvrtak, 16.01.2014.

BESPLATNA PRAVNA POMOĆ U SINJU I SPLITU‏

Udruga Srma iz Sinja i Dalmatinski odbor solidarnosti iz Splita provode partnerski projekt ''BESPLATNA PRAVNA POMOĆ U SPLITSKO-DALMATINSKOJ ŽUPANIJI'' kojeg financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.
Do kraja prosinca 2014.g. dva pravnika u Sinju i Splitu će davati opće pravne informacije, pravne savjete, sastavljati podneske pred javnopravnim tijelima, Europskim sudom za ljudska prava i međunarodnim organizacijama, zatim zastupati u postupcima pred javnopravnim tijelima i davati pravnu pomoć u izvansudskom mirnom rješenju spora.
...

Mali nogomet, natjecanje mladeži: U centralnoj skupini jug najzanimljivije

U tijeku su natjecanja mladeži (kadeti i juniori) u južnoj regiji. Natjecanja se odvijaju u kadetskoj i juniorskoj kategoriji te su klubovi podijeljeni u tri skupine: Centar (u ovoj skupini se održava sam juniorsko natjecanje), Split-Šibenik i Makarska-Dubrovnik.
U kadetskim natjecanjima vodeći Kijevi (Split-Šibenik) te Vrgorac GTP (Makarska-Dubrovnik).
U konkurenciji juniora vodeći su Okruk (Centar), Novo Vrijeme Apfel (Makarska-Dubrovnik) te Kijevo (Split-Šibenik).
Petar Norac-Kevo

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

U kinu ‘Paranormal Activity 5′ i ‘Kuća velikog mađioničara’

Sinjsko kino večeras počinje s prikazivanjem najnovijeg, 5. po redu nastavka psihološkog trilera Paranormal Activity – Obilježeni. Film će se prikazivati do subote, s početkom u 20 sati. Od sutra do nedjelje na repertoaru će biti i ‘Kuća velikog mađioničara’, animirani film koji će se prikazivati u 3D projekciji od 18 sati. U ponedjeljak i utorak u sinjsko kino vraća se Vuk s Wall Streeta. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR