Subota, 16.01.2010.

Obavijest iz Gradske uprave

Gradsko vijeće grada Sinja prikuplja  programe za usmjeravanje  rada Gradskog vijeća, a u svrhu obavljanja poslova iz djelokruga rada lokalne samouprave na području Grada Sinja.
Osnovu za izradu Programa čine poslovi i zadaci koji su Ustavom, zakonom i Statutom Grada Sinja stavljeni u nadležnost Gradskom vijeću.
Prijedloge mogu dostaviti vijećnici, upravni odjeli, gradončelnik, građani, političke stranke i drugi zainteresirani. Programi se  dostavljaju u  pisanom obliku Tajništvu Grada Sinja, do 15. veljače

Obavijest

Zbog  oštećenja mosta na Hanu  tim dijelom zabranjeno je prometovanje za teretna vozila ukupne mase veće od 25t i s više od 10 tona osovinske nosivosti. Obzirom da ne postoje obilazni pravci, prijelaz preko mosta regulirat će se izdavanjem dozvola za izvanredni prijevoz

Obavijest

Kulturna udruga "Košuta"  obavijestila je  Košućane da će Košućke mačkare biti 7. veljače 2010. godine ako to dozvole vremenske prilike. U slučaju kiše, mačkare se odgađaju za sljedeću nedjelju, odnosno 14. veljače.

Obavijest

Predsjednik mjesnog odbora Gala Marko Mravak izvijestio je kako će se danas,16. siječnja,  u 18,00  sati u Gali održati sastanak mačkara u osnovnoj školi.

Kino danas

U sinjskom kinu večeras u  17 ,00 i u 19,30 sati prikazivat će se hit film “Avatar”. Film će na repertoaru biti do ponedjeljka.

Obavijest

Moto klub "Street runners" organizira dobrotvornu tombolu,  Prihod biti namijenjen u humanitarne svrhe. Tombola će se održavati petkom, subotom i nedjeljom od 19,00 sati, u ulici Put odrine 9.

Sport

Danas, 16. siječnja, nastavlja se natjecanje u A2 košarkaškoj ligi: Alkar gostuje u Zadru kod Voštarnice u 15 sati.

Stanje na cestama

Na dionici Jadranske magistrale između Bakra i Senja zabrana je kretanja za vozila I. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene (D 8) zabrana je kretanja za vozila I. i II. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. U Gorskom kotaru, Lici, te središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski.

Zatvorene su županijske ceste: ŽC 5130 Zalužnica-Škare, ŽC 3253 Košutarica-Mlaka, ŽC 5153 Bakovac Kosinjski–Gornji Kosinj i ŽC 6104 Donji Bitelić-Gornji Bitelić, zbog vode na kolniku.

Zbog radova, zatvoren je tunel Lokva Rogoznica na dionici Jadranske magistrale D 8 Omiš-Dupci, a vozi se naizmjenično, obilaznicom s južne strane tunela.

Od 14. do 16. siječnja od 8 do 13 sati privremeno će se se zatvarat za sav promet državna cesta D33 na predjelu Žitnić zbog razminiranja. Vozila će se propuštati po 15 minuta prije svakog punog sata. Obilazni pravac je:Pakovo Selo-Miljevci-Drniš i obrnuto. ...