Utorak, 16.01.2007.

POčELO RAZMINIRANJE OD ALEBIćA KULE DO ZASEOKA ALEBIćI

Razminiranje minski sumnjivih prostora od Alebića Kule do zaseoka Alebići počelo je jučer. Projekt obuhvaća 28. 440 metara kvadratnih i u cijelosti će biti razminiran ručnim pretraživanjem. Na razminiranju za sada radi 15 pirotehničara, a tijekom tjedna pridružiti će im se još 10. Razminiranje bi trebalo potrajati 15 radnih dana. Za vrijeme radova promet dionicom županijske ceste Hrvace Satrić odvija se po posebnom režimu.

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Hrvatski zavod za poljoprivredno savjetodavnu službu i INA-a organiziraju predavanja za poljoprivrednike o gorivima i mazivima u poljoprivredi. Predavanje u Sinju će se održati u četvrtak, s početkom u 11,00 sati u Gradskoj vijećnici. Predavači su stručnjaci Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu službu i INA-e, a pozvani su svi poljoprivrednici.

POčEO UPIS U EVIDENCIJU VOJNIH OBVEZNIKA

U sinjskom Uredu za obranu počeo je upis u evidenciju vojnih obveznika, muškaraca hrvatskih državljana rođenih 1989. godine i starijih godišta, koji do sada nisu upisani, a imaju prebivalište na području Cetinskog kraja.
od u 11,00 sati upisuju se osobe čija prezimena počinju sa početnim slovima F i G, a u 13,00 - H i I.
Pozvani su dužni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu ili domovnicu, a eventualnu spriječenost dužni su dostaviti ili opravdati roditelji ili članovi uže obitelji.

OBAVIJEST

Krnjevalska udruga grada Sinja poziva svu djecu sa smislom za glumu pjevanje i ples, na audiciju na kojoj će se vršiti izbor izvođača za drugi dječji krnjevalfest koji će se održati u okviru manifestacije KRNJEVALSKI DANI 2007 godine. Audicija će se održati u nedjelju 21 siječnja u prostorijama Pučkog kazališta Sinj s početkom u 10 sati.
nje te da se na vrijeme opskrbe potrebnim količinama vode.

SPORT

Pripreme za novu sezonu počele su i kod nogometaša Junaka tako je jučer trener Boško Anić na Gradskom stadionu izvršio prozivku, a treninzi počinju sutra. Pored igrača koji su do sada igrali u prvom sastavu pripremama će se priključiti i značajan broj Juniora.