Stanje na cestama

Od 11 sati, dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, u smjeru Rijeke, zatvorena je za teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, kombi vozila, motocikle i vozila s prikolicama, zbog bure.

Iz istog razloga, za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Posedarje, te državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (D 54). Obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (D 50 i D 27).

Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene (D 8) prometuju samo osobna vozila, a na Paškom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.
IZVOR: HAK

25.02.11