Predavanje 'Atlas - prvi kralježak'

U maloj dvorani Tehničke industrijske škole 'Ruđer Bošković' u Sinju, večeras u 20 sati, u organizaciji karate-kickboxing kluba Knez Sinj održat će se jedinstveno predavanje i prezentacija na temu 'Atlas - prvi kralježak'.
Predavanje i prezentaciju specijalnog namještanja atlasa održat će ugledni atlas specijalist Vladimir Tomljenović, sin dr. Vlade Tomljenovića, koji je prvi na naše prostore uveo tehniku i tretman namještanja atlasa po metodi: Dr. René – Claudius Schümperli E.M.- voditelja švicarske atlas-klinike, glavnog centra specijalista, koji rade u preko 30 zemalja diljem svijeta i koji imaju preko tri milijuna namještenih atlasa.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

O čemu se točno radi možete detaljnije pogledati na njihovoj službenoj web stranici http://www.atlasprofilax.hr/index.html. a u nastavku teksta donosimo vam kratko objašnjenje metode:

METODA:
Švicarac René - Claudius Schümperli, dr E.M. razvio je u svijetu jedinstvenu metodu kojom se jednim jedinim tretmanom precizno, bezopasno i trajno otklanja rotacija - luksacija atlasa. Ova metoda je prirodna, nemedicinska i ne zahtijeva nikakvu dijagnostiku.

ZNANOST:
Njemački Prof. dr.med. Reiner M.M. Seibel 24 godine se bavi istraživanjem poremećaja i bolesti kralježnice u Njemačkoj, te je podvrdio tezu dr. René Schümperlija E.M. da je 'Prvi vratni kralježak – atlas' kod svakog čovjeka luksiran i da se nalazi u pogrešnom rotacijskom položaju (cranio-caudal). Potvrdio je i jedinstvenu metodu AtlasPROfilax, kojom se luksacija atlasa otklanja precizno, bezopasno i trajno.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

09.02.11