Snijeg zabijelio Cetinski krajSnijeg je iznenadio veći dio Cetinskog kraja, no Zimska služba Sinjske nadcestarije je reagirala na vrijeme. Prema posljednjim informacijama, čiste se i posipaju ceste na relaciji Križice – Sinj - Vrlika.
Iz JKP 'Vodovod i čistoća' izvjestili su kako su počeli s čišćenjem prometnica prema prioritetu čišćenja, i to prema značajnijim objektima kao što su Dom zdravlja, vatrogasci, škole, vrtići i ostali prioritetni objekti. Snijeg koji je na širem sinjskom području počeo padati oko 5 sati i 30 minuta, a u samom Sinju oko 6 sati i 45 minuta, zadržava se na tlu i ima ga oko 3 do 4 centimetra.
Prema posljednjim informacijama otežan je promet na svim prometnicama. Oko 8 sati dogodile su se dvije prometne nesreće. Na samom vrhu Križica došlo je do sudara dva osobna osobna vozila, pa je na tom dijelu promet otežan posebno na usponima iz pravca Butiga i Dugopolja. Nešto iza 8 sati na državnoj cesti D - 220 Trilj – Kamensko, kilometar od raskrsnice na Gazu, došlo je do sudara kamiona i osobnog vozila. Prema dojavama iz policije, jedna osoba je lakše ozljeđena, a očevid je u tijeku.
Tijekom jutra na užem gradskom području zabilježene su još četiri lakše prometne nezgode.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

26.01.11