Branko Samardžić i dalje na čelu OSK-a

OTOK – načelnik Općine Otok Branko Samardžić je ponovno izabran za predsjednika NK OSK. Tako je odlučeno na jučerašnjoj redovnoj Izbornoj skupštini kluba. Naime, nakon velikog broja obveza Samardžića je na predsjedničkoj dužnosti u proteklih šest mjeseci mijenjao Marinko Tadić Šutra, kao vršitelj dužnosti predsjednika.
Za dopredsjednika kluba su skupštinari  izabrali klupsku legendu Antu Lacu, dok su ostali članovi Upravnog odbora Marinko Tadić Šutra, Dušan Norac Kevo, Anđelko Marković, Miljenko Norac Kevo i Mladen Žižić Gušo. Osim navedenih funkcija skupštinari su izabrali još Nadzorni odbor kojemu predsjedava jedan od osnivača kluba, Bože Samardžić, te stegovnu komisiju. Na prvoj sjednici Upravnog odbora će biti imenovan klupski tajnik te treneri u svim kategorijama. Novi – stari predsjednik Branko Samardžić se zahvalio na povjerenju, te je istaknuo da će naredno razdoblje poraditi na podizanju klupske infrastrukture te da će još više reda uvesti  u omladinski pogon koji bi trebao doživjeti neke organizaciske promjene.
Još treba kazati da NK OSK ima osam uzrasnih kategorija te 213 registranih igrača, a 23 igrača se nalaze u višem rangu natjecanja među kojima su i nadareni juniori Hajduka i državni reprezentativci Petar Bašić i Josip Tomašević.
Piše: Petar Norac Kevo   SN

19.01.11