'Seljak' ili 'Dovita'?

Nakon niza uzbudljivih malonogometnih susreta, večeras će se u 20 sati odigrati finalna utakmica 28. Božićno-novogodišnjeg malonogometnog kupa 'Trilj 2010/11'. Za titulu najbolje ekipe borit će se dvije sjajne malonogometne ekipe MNK Seljak - Livno i CB Dovita - Sinj.
Triljski turnir oduvijek je privlačio veliki broj gledatelja, pa će se tako i večeras tražiti slobodno mjesto u sportskoj dvorani. Tko će ponijeti titulu najboljeg teško je predvidjeti, ali imena finalista garantiraju spektakl.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

MNK Seljak Livno već dvadesetak godina slovi kao ponajbolja malonogometna skupina na području BiH, a osvajači su i brojnih turnira organiziranih na području Hrvatske. Livanjci su uz to i svojevrsni miljenici triljske publike.
S druge strane je CB Dovita. Sinjska ekipa na ovo finale dolazi osokoljena naslovom najboljeg na Sinjskom turniru. Ekipu čini hrvatskih malonogometnih reprezentativaca koje predvodi Andrija Bogdanović te igrači 'velikog baluna' Gusić, Barać, Zorica, Ajduković i ostali.
Hoće li se pobjednička pisma čuti u kafićima Livna ili u Doljaninovoj „Doviti“, znat će se večeras oko 22 sata.
Jučer je u triljskoj dvorani odigran susret za treće mjesto u kojem su malonogometaši Pekare Šipić - Solin pobijedili Klesarstvo - Dicmo 3 : 2.
U revijalnom susretu, mladi početnici NK Čaporice - Trilj bili su bolji od svojih vršnjaka iz OSK-a i pobijedili 4-1.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

10.01.11