Sport

U Trilju su sinoć odigrane utakmice četvrtzavršnice Malonogometnog kupa Trilj 2010.
Dovita Sinj - Sveti Josip Dugi rat 4 : 2
Seljak Livno - 2. bojna Pauci 2 : 0
C.B. Venecija Trilj - Klesarstvo Dicmo 2 : 6
Pekarnica Šipić Solin - Ustanik Split 4 : 3 (2 : 2)

Polufinalne utakmice igrat će se sutra, 8. siječnja. Sastaju se:
u 18 SELJAK LIVNO – KLESARSTVO DICMO  
u 19 C.B. DOVITA SINJ – PEKARA ŠIPIĆ SOLIN


Malonogometni turnir 'Sinj 2010' – rezultati utakmica igranih u četvrtak, 6. siječnja 2011.
C.B. RODA - SKELA BRODOSPLIT   2 : 4 (2 : 0)
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prva četvrtfinalna utakmica donijela je pregršt lijepih malonogmoetnih poteza. Obje su ekipe u prvom poluvremenu imale nekoliko izglednih prilika, no bez uspjeha. No pred sma kraj 1. poluvremena, C.B. Roda je u samo 30 sekundi postigla dva pogotka, te se na odmor otišlo rezultatom 2 : 0. U drugom poluvremenu Skela Brodosplit je smanjila na 2 : 1 u 27. minuti, da bi 4 minute prije kraja potpuno preokrenilia rezultat u svoju korist, te se drugim pogotkom Marija Rajčića u poslijednjoj minuti susreta, s konačnih 2 : 4 plasirala u polufinale.

B 4 OTOK - SEGET OTOK   0 : 7 (0 : 2)
Mlada momčad B 4 iz Otoka ipak se nije uspjela plasirati u polufinale. Iako su dečki trenera Ivana Bašića ostavili srce na terenu, ovoga puta im ništa nije polazilo za nogom. Naletjeli su na odličnu momčad Segeta, koja im nije dala niti malo šanse za prolazak dalje.

SAGAPO, SUHAČ SOMMERCE - C.B. DOVITA 2 : 4 (1 :4)
Odličnu utakmicu odigrale su ove dvije momčadi. Na djelu se moglo vidjeti čak 3 Hrvatska malonogometna reprezentativca: Andriju Bogdanovića, Darija Marinovića, i vratara Žarka Luketina. Iako je momčad Sagapa bolje otvorila drugi dio, ništa nije uspjela postići, jednostavno, igrači Dovite bili su brži na svakoj lopti, te su sačuvali ovaj rezultat do kraja, i sasvim zasluženo se s konačnih 2 : 4 plasirali među 4 najbolje ekipe na turniru.

C.B. OZZY - C.B. MARIVA DICMO   5 : 3 (1 : 0)
C.B. Ozzy na pravom je putu da napravi korak dalje u odnosu na prošlu godinu, kada su osvojili drugo mjesto. Lakše nego očekivano pobijedili su odličnu ekipu C.B. Mariva iz Dicma.

Raspored polufinalnih utakmica, 07.01.2011. (petak)
20:00 h   SEGET OTOK - C.B. OZZY
21:15 h   SKELA BRODOSPLIT, APARATI ZA ZABAVU „NIKE“ - C.B. DOVITA
IZVOR: WWW.FERATA.HR

07.01.11