Sport

Sinoć su odigrane utakmice osminzavršnice 28. triljskog malonogometnog kupa.
CB KOŠUTE – KLESARSTVO DICMO 3 : 8
RESTORAN KEMERLENGO TROGIR – PEKARA ŠIPIĆ SOLIN 1 : 3
PRŽINA JELEN TURJACI – C.B. VENECIJA TRILJ 3 : 7
C.B DOVITA SINJ – SKELABRODOSPLIT 7 : 6 (3 : 3)  

Večeras igraju:
18:00 SELJAK LIVNO – SVIS BOJSI SINJ
19:30 AS ĆUBIĆ TRILJ – USTANIK SPLIT


Rezultati utakmica malonogometnog turnira 'Sinj 2010'. Odigrano u utorak, 4. siječnja 2011.
Š.D. DICMO– TORCIDA GRAB 2 : 1
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zanimljiva i neizvjesna utakmica do samoga kraja, u kojoj su se sastale dvije podjednake ekipe. Š.D. Dicmo je već u 5. minuti imalo prednost od 2 : 0. No, u posljednjoj minuti 1. poluvremena Torcida Grab smanjuje rezultat na 2 : 1. U 2. dijelu vidjeli smo nekoliko dobrih prilika s obje strane, no rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

PIZZERIA MIRKEC – B4 OTOK 1 : 2
Vidjeli smo dvije mlade i perspektivne ekipe pred kojima je svijetla budućnost. Sinjska publika ih je za svaki dobar potez nagradila pljeskom. U 1. poluvremenu mreže su mirovale, no već u 6. minuti 2. poluvremena Pizzeria Mirkec, pogotkom Frane Dolića, povela je 1 : 0. No, ekipa B4 nije odustajala. Krenuli su još odlučnije po izjednačenje i to im se isplatilo u 35. minuti, kada su poravnali rezultat. Mada su svi već očekivali šesterce, 20 sekundi prije kraja utakmice, Toni Marić donosi veselje svojoj momčadi, koja se konačnim rezultatom 1 : 2 plasirala u četvrtfinale turnira.

PIZZERIA FANTAZIJA – C.B. RODA 1 : 2
U najljepšoj utakmici večeri dogodilo se prvo veliko iznenađenje na turniru. Prošlogodišnji pobjednik turnira Pizzeria Fantazija, za koju je nastupio i Ante Vukušić, izgubila je od odlične ekipe C.B. Roda rezultatom 1 : 2. U 1. dijelu iskazali su se vratari, te se na odmor otišlo rezultatom 0 : 0. No, već u prve 3 minute 2. poluvremena ekipa C.B. Roda dolazi u vodstvo od 2 : 0. Zaostatak od 2 gola ekipa Fantazije je smanjila u 37. minuti, no ništa više od toga nisu mogli učiniti. Odlična igra Rode u obrani, na čelu s vratarom Nikolom Simunićem, odvela ih je među 8 najboljih ekipa na turniru konačnim rezultatom 1: 2.

SAGAPO SUHAČ COMMERCE – TORCIDA OTOK JUNIORI 8 : 0
Posljednja utakmica večeri donijela je dvoboj između 2. generacije. Sastali su se ekipa Sagapo Suhač commerce, za koju nastupaju redom bivši igrači Junaka i Hajduka,te mlada momčad Torcide iz Otoka. Stariji i iskusniji pokazali su da još nije vrijeme da 'objese kopačke o klin'. Lakše nego očekivano pobijedili su rezultatom 8 : 0, te su se plasirali u četvrtfinale turnira.

Rasporedutakmica za srijedu, 5. siječnja 2011.
19:00 h C.B. OZZY – KLESARSTVO DICMO
19:00 h SEGET OTOK – MARDENA SPLIT
20:40 h SKELA BRODOSPLIT – ST GRAMIT SPLIT
21:30 h C.B. DOVITA – Š.D. DICMO
IZVOR: WWW.FERATA.HR

05.01.11