Sport

Rezultati utakmica 1. kola 29. Božićno – novogodišnjeg turnira, Sinj 2010. Igrano u sportskoj dvorani – 22. prosinca 2010.
MIĆNI MOMCI – ELEMENTARNA NEPOGODA 13:2
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Turnir su otvorile ekipe Mićni momci (juniori Hajduka) i ekipa Elementarna nepogoda. Mladi Hajdukovci, pojačani s Željkom Sablićem, lako su se obračunali s protivničkom ekipom, o čemu najbolje svjedoči konačan rezultat 13:2. Kod momčadi Mićnih momaka istakli su se Ivan Tomičić sa 5 pogodaka i Hrvoje Leskur sa 4 pogotka.

SKELA, APARATI ZA ZABAVU NIKE – GALA 4:1
Druga utakmica bila je dosta zanimljiva, sa pregršt lijepih malonogometnih poteza. Igrale su ekipe Skela, Aparati za zabavu Nike, predvođeni jednim od najboljih malonogometaša u Hrvatskoj, reprezentativcem Joškom Žarkovićem, protiv domaće ekipe Gala. „Skelaši“ su gotovo cijelim tijekom utakmice imali konce u svojim nogama, no mlada ekipa Gale u nekoliko navrata je pokazala da bi u budućnosti mogli izrasti u jako kvalitetnu malonogometnu ekipu. Na kraju je ipak pobijedio bolji i iskusniji, rezultatom 4:1.

MOVRAN MUĆ – SIERRA LEONE 2:0
Posljednja utakmica prve večeri turnira odigrala se između ekipe Movran Muć, koja se natječe u Sinjskoj malonogometnoj ligi, protiv ekipe Sierra Leone. Utakmica je bila dosta čvrsta s obje strane, što potvrđuje rezultat na poluvremenu - 0:0. Na početku drugog poluvremena, Mućani su krenuli odlučnije i agresivnije, i nakon 3 minute nastavka poveli su 1:0. Mlada ekipa Sierra Leone nije se dala, pokušavali su postići izjednačujući pogodak, no vrlo dobro postavljena ekipa Muća s iskusnim vratarom Mariom Kokanom nije se dala iznenaditi, te su u jednoj polukontri postigli drugi pogodak i mirno priveli utakmicu kraju, rezultatom 2:0.

 Danas su na rasporedu još 3 utakmice.  Sastaju se:
19:30 h   MARDENA SPLIT – PIH
20:25 h   TORCIDA C.B. KING – POTRAVLJE, ISI DI, VOD GLA
21:20 h   TNT – ŠPORTSKO DRUŠTVO DICMO 
IZVOR: WWW.FERATA.HR

23.12.10