Socijalna samoposluga odjeće i obuće

Udruga Srma organizira socijalnu samoposlugu odjeće i obuće za građane u potrebi s područja Grada Sinja i gradskih naselja. Samoposluga se organizira u utorak i srijedu u palači Tripalo ispod crkve u vremenu od 10-17 sati. Prvoga dana u utorak 21.12. odjeću i obuću besplatno mogu preuzeti umirovljenici s mirovinom do 1.600,00 kuna i primatelji socijane pomoći, a drugoga dana podjele u srijedu 22.12. nezaposleni. Građani će sami birati što im treba uz obvezno predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine i socijalne naknade, te redovno ovjerenog kartona nezaposlene osobe.
Najveći dio odjeće i obuće darovali su građani Sinja i okolice u akciji prikupljanja koju je u listopadu i studenome organizirala Udruga Srma, a manji dio su donirali Caritas župe Gospe Sinjske i sinjski Crveni križ. Odjeća je pretežno zimska, raznih veličina i za odrasle i za djecu. Dijelom je dobro očuvana rabljena, a jedan dio je potpuno nov s etiketama.
Pozivaju se građani ukoliko imaju još dobro očuvane ili nove odjeće i obuće da je od ponedjeljka 20.12. do srijede 22.12. u vremenu od 10-17 sati donesu u Palaču Tripalo za građane u potrebi.
Za dodatne informacije nazvati 095/8272-501.

18.12.10