MALI NOGOMET-Turniri koji su dobili dozvolu za organizaciju

SPLIT-Županijski nogometni savez je na temelju odluke Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza donio odluku da igrači, treneri, suci i ostali nogometni djelatnici Hrvatskog nogometnog saveza i županijskih nogometnih saveza ne mogu sudjelovati u organizaciji i sudjelovati u bilo kojem svojstvu turnira u malom nogometu koji nemaju odobrenje i nisu na popisu odobrenih turnira.
Nepridržavanje odredbi iz ove odluke predstavlja prekršaj Disciplinskog pravilnika Hrvatskog nogometnog saveza koje će se sankcionirati. Turniri na području Splitsko dalmatinske županije koji su dobili dozvolu za organizaciju su: 3. Zimski kup Dalmacije u Splitu, 13. Božićno-novogodišnji turnir  u Solinu, Apfel cup 2010. u malom nogometu u makarskoj, 28. Božićno-novogodišnji turnir u Trilju i 4.Humanitarni turnir pod nazivom  „Lovre Buljan“ koji se održava u Splitu, u organizaciji Kluba navijača NK «Hajduk»-Torcida Brda».
 Ovakva odobrenja vrijede do 01.03.2011., a poslije toga se odobrenja izdaju samo turnirima koji u potpunosti ispunjavaju propisane uvjete.
Piše: Petar Norac Kevo SN

16.12.10