Obavijest

Udruga "Studenti Cetinske krajine"  povodom pete godišnjice osnutka od 04.-07 studenog 2010. godine organizira:
-radionice za djecu u osnovnim školama s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja. Radionice će provoditi liječnici i studenti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, specijalisti školske medicine. Također provest će  pismenu evaluaciju same radionice te Olweusov upitnik prevalencije međuvršnjačkog nasilja. Radionice će se provoditi u OŠ Ivana Lovrića, fra Pavla Vučkovića i Marka Marulića u Sinju te u OŠ Dinka Šimunovića u Hrvacama, OŠ Kamešnica u Otoku, OŠ Trilj u Trilju te u OŠ Ante Starčević u Dicmu.

-provođenje ankete o kvaliteti življenja na području Cetinske krajine, anketu će također provoditi liječnici i studenti Medicinskog fakulteta. Anketa će se provoditi po mjestima cetinskog kraja te ovim putem molimo stanovništvo na susretljivost prilikom anketiranja.

-besplatno mjernje krvnog tlaka i šećera u krvi na nekoliko lokacija u gradu Sinju, Trilju i Otoku.

Također osigurali smo vrijednu donaciju od šest kompleta Svjetske enciklopedije na engleskom jeziku koja se sastoji od  23 sveska. Po jedan komplet enciklopedije biti će uručen  OŠ Ivana Mažuranića Han, OŠ Dinka Šimunovića u Hrvacama, OŠ Kamešnica u Otoku, OŠ Stjepan Radić Tijarica, OŠ Ante Starčević u Dicmu te gradskoj knjižnici u Trilju.

Organiziranjem ovih aktivnosti studenti Cetinske krajine  još jednom su pokazali ljubav i privrženost rodnom kraju.

04.11.10