Sport

Nakon četiri godine mandata Uprava Zajednice sportskih udruga grada Sinja održala je redovitu izbornu skupštinu. Predstavnici klubova raspravljali o radu proteklom razdoblju i birali novo vodstvo Udruge. Za predsjednika je ponovno izabran gradonačelnik Ivica Glavan.

Pred nama je iznimno zanimljiv i sadržajan sportski vikend iz kojeg najavljujemo: sutra, 29. listopada, će se u sinjskoj dvorani s početkom u 19,45   sati odigrati utakmica rukometnog kupa između ŽRK Sinja i ŽRK Kaštela.

U subotu Junak igra utakmicu protiv Pomorca iz Kostrene, a 20,45 sati u sinjskoj dvorani igra se susret 4. kola A1 košarkaške lige između Alkara i Darde iz Osijeka. Ova utakmica ima i posebni značaj jer će nakon 15-ak godina biti izravni košarkaški TV prijenos utakmice iz Sinja. Utakmicu će prenositi izravno kanal SPORT KLUB , a svi oni koji neće moći nazočiti ovom velikom događaju utakmicu Alkar-Darda mogu pratiti na ovom kanalu pomoću MAX TV-a, uz napomenu kako je ovaj kanal što se tiče košarke zakupio sva važnija hrvatska košarkaška natjecanja ove sezone.

28.10.10