Četvrtak, 15.12.2016.

Prodajna izložba DV ‘Čarobni pianino’


Jutros je nastavljen program manifestacije ‘Advent u Sinju’.
Na Šetalištu Alojzija Stepinca održava se prodajna izložba dječjeg vrtića ‘Čarobni pianino’, čije su odgojiteljice izradile prigodne ukrase. Izložba će trajati do 12 sati.
Program ‘Adventa u Sinju’ nastavlja se i večeras u prostorijama DV ‘Čarobni pianino’ gdje će se održati božićna interaktivna radionica izrade božićnih ukrasa.
‘Sudjelovat će roditelji i djeca koji dođu, radit će se ukrasi za vrtić, a također u suradnji s roditeljima imamo i ukrašavanje medenjaka koje ćemo sutra donirati bajkerima koji će ih prodavati te će prihod donirati u humanitarne svrhe’, kazala je odgajateljica Božena Romac.
Na radionicu, koja počinje u 17 sati, pozvani su svi zainteresirani.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarni koncert i darivanje djece


I ove godine sinjski bajkeri organiziraju humanitarni koncert i darivanje djece koji će se održati u petak, 16. prosinca.
Koncert će se održati u okviru manifestacije ‘Advent u Sinju’, a početak se očekuje u 18 sati.
U ponudi će biti kuhano vino, pivo, rakija, uštipci, torte i razne druge slastice, a sav prihod od prodaje donirat će se štićenicima centra ‘Juraj Bonaći’ u Sinju. Atmosferu će dodatno zagrijavati bendovi Ljuta Kuća, Pop Art, Display i Sinj Underground s prigodnim božićnim pjesmama.
Organizatori pozivaju građane da se odazovu u što većem broju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Duhovna obnova u Sinju


U Svetištu Gospe Sinjske u petak i subotu, 16. i 17. prosinca, održat će se duhovna obnova.
Za blagdan Božić, vjernici Župe Gospe Sinjske pripremat će se devetnicom koja počinje u petak, 16. prosinca. Mise devetnice služit će se od 18 sati, nakon njih će uslijediti nagovor. U petak i subotu, nakon mise devetnice uslijedit će duhovna obnova koju će predvoditi don Damir Stojić.
Dodajmo kako će se u subotu, 17. prosinca, u 10 sati upriličiti susret s djecom, a u 12 sati susret s mladima. Glazbeni program preko misa animirat će sjemeništarci, a nagovor bend ‘Božja pobjeda’. Iz Svetišta pozivaju sve zainteresirane da se odazovu pozivu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR