Četvrtak, 15.12.2011.

"DJECA – DJECI“

DJEČJI VRTIĆ „TRILJ“ DANA 17.12.2011. OD 9:00 SATI U CENTRU TRILJA ORGANIZIRA „HUMANITARNI BOŽIĆNI SAJAM“: „DJECA – DJECI“ (Prodaja božićnih aranžmana, nakita...).
SAKUPLJENA SREDSTVA BIT ĆE DOZNAČENA KAO DONACIJA ZA LIJEČENJE MATIČNIM STANICAMA DJEVOJČICE TAŠE IZ BAKRA. ROĐENA JE PRIJE 3 GODINE S TEŠKOĆAMA I JEDINA POMOĆ JE SKUPA TERAPIJA MATIČNIM STANICAMA KOJU JE NJENA SAMOHRANA MAJKA ZAPOČELA SA VEĆ TAŠINIH 5 MJESECI U KINI ( PEKING ).
NAKON TOGA, NASTAVLJENO JE LIJEČENJE U DIZELDORFU. TAŠINO LIJEČENJE DO SADA STAJALO JE VIŠE OD 90 000 EURA, A PREDSTOJI JOJ I DALJNJE LIJEČENJE.

MOLIMO SVE KOJI MOGU POMOĆI, KUPNJOM ARANŽMANA, NOVČANIM PRILOGOM ILI DIREKTNOM UPLATOM NA RAČUN, POMOGNU OVOJ HRABROJ SAMOHRANOJ MAJCI U NJENOJ BORBI DA TAŠU OSPOSOBI ZA SAMOSTALAN ŽIVOT.

ADRESA:
MAŠA ČIČA (majka)
PRIMORJE 47, BAKAR
Email: avena4life@yahoo.com
Tekući račun: 2484008-3234146994
Žiro račun: 2484008-3111481830

U NADI DA ĆE VAM SE TAŠA JEDNOG DANA SAMA ZAHVALITI, SRDAČNO VAS POZDRAVLJAJU DJECA I DJELATNICI DJEČJEG VRTIĆA „TRILJ“!

IZVOR: GRAD TRILJ

Predstavljanje monografije prof. Velimira Borkovića - CETINA

Grad Trilj poziva Vas na predstavljanje monografije prof. Velimira Borkovića - CETINA
u petak 16. prosinca u gradskoj knjižnici u Trilju u 18 sati. Uz autora, monografiju će predstaviti fra Mirko Marić i prof. Marko Duvnjak.
IZVOR: GRAD TRILJ

Gradonačelnik Grada Sinja dana 14. prosinca 2011. godine, donio je Odluku o dodjeli stipendija studentima Grada Sinja

Na temelju članka  53. Statuta Grada Sinja („Službeni glasnik Grada Sinja“ broj 10/09) i članka 10 i 11. Pravilnika o načinu i uvjetima stipendiranja studenata Grada Sinja ("Službeni glasnik Grada Sinja" broj 1/06 i 9/09) Gradonačelnik Grada Sinja dana 14. prosinca 2011. godine, donio je Odluku o dodjeli stipendija studentima Grada Sinja za akademsku godinu 2011/2012. Opširnije...

Gradonačelnik Grada Sinja potpisivat će Ugovore o stipendiranju studenata u 2011./2012. akademskoj godini u četvrtak 29. prosinca 2011. godine u Gradskoj vijećnici od 10:00 sati.
IZVOR: GRAD SINJ

Biciklistički spustBiciklistički klub Krš iz Splita organizira utrku u disciplini biciklistički spust. Utrka će se održati  u nedjelju 18. prosinca na stazi GREDA pokraj mjesta Bitelić (gdje je paragliding sletište).
Manifestacija počinje u 10.00 službenim treninzima, a završava  finalnom vožnjom koja je na rasporedu u 15.00. Očekuju se natjecatelji iz šire regije, a sama manifestacija označava zatvaranje downhill sezone u Hrvatskoj.

Pozivamo sve zainteresirane dođu i svojim prisustvom podupru vozače.

Ukratko: dođite, vidite, navijajte.

Izložba o sinjskom Domu mladihU okviru Kulturne zimnice sutra u 20 sati u Galeriji Galiotović biti će otvorena izložba arhivske građe, video zapisa,fotografija, plakata i ostalih dokumenata iz bivšeg Doma mladih Sinj pod nazivom 'Dom mladih centar urbane kulture 1986-1997'. Osim predstavljanja arhivske građe najveći dio pozornosti poklonjen je originalnim plakatima koje su sinjski umjetnici radili tematski, a vezano za programe Doma mladih. Kroz plakat koji je dio pop kulture može se iščitati društveno ozračje grada s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog stoljeća
IZVOR: WWW.FERATA.HR

"Mladi Grada Sinja – NE OVISNOSTI! "

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put dobila je od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti financijsku potporu za svoj projekt prevencije ovisnosti „Mladi Grada Sinja – NE OVISNOSTI! „koji se provodi u svim obrazovnim ustanovama na području Grada Sinja.

U sklopu navedenog projekta Udruga je organizirala i provela sportsko natjecanje po nazivom „Zabavnim igrama (vaterpolo na suhom) za bolje i zdravije sutra“ u svrhu prevencije svih oblika ovisnosti.
...

Ultrazvučni pregled dojki

Klub žena liječenih od karcinoma dojke iz Splita, u suradnji sa Socijaldemokratskim forumom žena SDP-a Sinj organizira edukaciju o važnosti preventive u liječenju raka dojke, uz mogućnost ultrazvučnog pregleda dojki. Edukacija uz mogućnost ultrazvučnog pregleda obavljat će se u prostorijama SDP-a u Sinju, u utorak 20. prosinca u 16 sati.

Za sve informacije, kao i za prijave za navedeni termin, zainteresirane se mogu obratiti na brojeve 821-121 i 099/215-4199, svakim radnim danom od 8,30 do 10,30 sati te poslijepodne od 17 do 19 sati.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Božićno-novogodišnji kup u Trilju

Udruga za mali nogomet Trilj organizira 29. Božićno-novogodišnji kup u malom nogometu. Prijave za ovaj popularni malonogometni turnir provode se do do sutra do 19 sati, kada će biti izvlačenje parova u triljskoj kino dvorani. Kotizacija po ekipi je 500,00 kuna, a zainteresirani se mogu prijaviti na broj mobitela 098/433 217. Organizator je za prvoplasirane ekipe i najbolje pojedince turnira osigurao bogate nagrade.
IZVOR: WWW.FERATA.HR