Subota, 15.12.2007.

POčELA PODJELA POKLON PAKETA

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj jutros je počela podjela pokon paketa korisnicima pomoći za uzdržavanje. Paketi će se dijeliti danas cijeli dan i sutra do 12,00 sati.
Podjela paketa umirovljenicima s mirovinom do 1.500,00 kuna počet će u ponedjeljak, od 8,00 sati, a dijelit će se i u utorak cijeli dan, te u srijedu do 12,00 sati. Iz Crvenog križa napominju da paketa ima dovoljno za sve, te da nema potrebe za stvaranjem gužvi.
Za oko 2 tisuće 200 paketa Grad Sinj je izdvojio oko 300 tisuća kuna. Pakete su već dobili članovi Udruge invalida Grada Sinja i Kluba liječenih alkoholičara.

OBAVIJEST

Ogranak Matice hrvatske Sinj, Poglavarstvo Grada Sinja i Franjevački samostan čudotvorne Gospe Sinjske na šetalištu Alojzija Stepinca podignuli su poprsje istaknutom kulturnom i javnom djelatniku fra Josipu Anti Soldi. Na prigodnoj svečanosti, koja je danas održana, poprsje je otkrio potpredsjednik Matice hrvatske Stjepan Sučić, gradonačelnik Sinja Nikola Tomašević i gvardijan samostana Gospe Sinjske fra Božo Vuleta.

OBAVIJEST

U triljskom kinu danas u 15,00 sati održat će se revija mažoretkinja, dječjih sastava, od vrtićkog uzrasta do 4. razreda osnovne škole. Uz triljanke, na reviji će nastupiti mažoretkinje iz Sinja, Segeta, Solina, Kaštela, Rogoznice, te dva tima mažoretkinja iz Splita. Na kraju revije članovi triljske dramske udruge Most izvest će prigodnu kratku predstavu u okviru koje će malim mažoretkinjama podijeliti prigodne darove.

KONCERT

Splitski liječnici pjevači i njihovi gosti sutra će u triljskom kinu, s početkom u 18,00 sati, održati Božićni koncert.

KINO DANAS

U sinjskom kinu i večeras od 20 sati prikazuje se američki film «Lov u Bosni», u kojem glavne ulozi igraju Richard Gere i Terrence Howard.

SPORT

Košarkaši Alkara sinoć su s 27 koševa razlike izgubili od zadarske Borik Puntamike u utakmici prvog kola Košarkaškog kupa «Krešimir ćosić». Utakmica je završila rezultatom 58 : 85.

OBAVIJEST

Uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila na području policijske postaje Sinj postavljeni su na D60 (Brnaze-Ugljane).
Poslijepodne će biti raspoređeni na D220 (Trilj-Gornja Tijarica) i D60 (Brnaze-Ugljane), a u noći će niti ma D1, od Dicma do Sinja.
Sutra ujutro uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila bit će na D1 (Sinj-Dicmo, Sinj-Potravlje), a poslijepodne na D-220 (Trilj-Gornja Tijarica) i D60 (Brnaze-Ugljane). U noći s nedjelje na ponedjeljak bit će na D 60 (Brnaze-Trilj).