Srijeda, 15.12.2004.

DAROVI SOCIJALNO NAJUGROžENIJIM OSOBAMA

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj danas je podijeljeno oko 400 paketa s namirnicama i kućanskim potrepštinama ......

DAROVI ZA DJECU čLANOVA UHBDDR-a

U osnovnoj školi u Hrvacama do 13 sati provodi se akcija dobrovoljnog darivanja krvi ......

HUMANITARNA AKCIJA U TRILJU

Udruga žena "Triljanke" u Trilju provodi humanitarnu kaciju prikupljanja pomoći za Kninski Caritas, dječji Dom u Vrlici i dvije komune. Obuća, odjeća, higijenske potrepštine i hrana mogu se donijeti radnim danom od 15 do18 sati u prostorije gradske vijećnice, iznad kina.

DEVETNICA BOžIćU

U crkvi čudotvorne Gospe sinjske večeras u 18 sati započinje Devetnica Božiću. Svaki dan bit će Sv. Misa i pjevana Devetnica u kojoj sudjeluju Sjemeništarci.Dodajmo ovome da je danas i Sv. Misa i Krunica na Gradu s početkom u 15 sati.

GALERIJA GALIOTOVIć

Plavi Putevi mora, naziv je Međunarodne likovne izložbe slika čije će otvaranje biti upriličeno sutra u Galeriji Galiotović. Svoja djela izložit će umjetnici iz Italije, Slovačke, Mađarske, Albanije, Austrije i Hrvatske. Otvaranje je najavljeno za 19 sati.

POZIVA BIVšIM DJELATNICIMA CETINKE

Stožer za naplatu potraživanja iz Stečajne mase Cetinka d.d- Trilj obavještava sve bivše djelatnike koji imaju bilo kakva potraživanja iz stečajne mase.....

PRIGODNI PROGRAM šTIćENICIMA JURAJ BONAćI U SINJU

članice zajednice žena HDZ-a Katarine Zrinske iz Sinja i Splita štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći područno odjeljenje Sinj,u petak poklanjaju lutkarsku predstavu "Pec-Ivo". Prigodni program počinje u 11 sati a najavljen je i posjet Djeda Božićnjaka koji će dijeliti slatke darove.

VEčER čEHOVA U SINJSKOM KINU

Sinjsko pučko kazalište premijerno će u petak 17 .prosinca izvesti predstavu redeatelja Bruna Baraća "Večer čehova" koja se sastoji od tri kratke komedije. Predstava će se održati u Sinjskoj kino dvorani u 20 sati.

AKCIJA ZAšTITIMO ZDRAVLJE žENE REDOVITIM PREVENTIVNIM PREGLEDOM DOJKI U HRVACAMA

Klub žena liječenih od dojke iz Splita u suradnji s ogrankom Liberalne stranke iz Trilja......

BOžIšNO-NOVOGODIšNJA UTRKA

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi Put Sinj uz podršku Atletskog kluba Sinj i zajednice športskih udruga Grada Sinja......

MALONOGOMETNI TURNIRI U SINJU I TRILJU

Sljedeći tjedan počinje malonogometni turnir u Sinju......

VRIJEME

U nastavku dana očekuje se pretežno vedro sa slabim vjetrom. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 12 do 15 Celzijevih stupnjeva.