Srijeda, 15.11.2017.

FINA pokrenula stečaj Autoprijevoza

Financijska agencija pokrenula je stečaj nad sinjskom tvrtkom Autoprijevoz.
Stečaj je pokrenut u utorak, 7. studenoga po službenoj dužnosti, jer je račun tvrtke u neprekidnoj blokadi bio više od 120 dana.
U obrazloženju prijedloga za otvaranje stečajnog postupka, FINA navodi da Autoprijevoz u Očevidniku redosljeda osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana ima nepodmirene obveze u iznosu od 7 milijuna 986 tisuća 784 kune.
Tvrtka Autoprijevoz već duže vrijeme nema nikakvih poslovnih aktivnosti, nema ni imovine, a sedam zaposlenika već nekoliko mjeseci niti radi niti prima plaću. Sva imovina tvrtke i veći dio radnika prebačeni su u sestrinske tvrtke makarskog Prometa, strateškog partnera koji je, dogovorom Vlade RH i Grada Sinja, trebao konsolidirati Autoprijevoz.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Prikazan film ‘Ovčara, neispričana priča’


U Dvorani Gospe Sinjske sinoć je prikazan dokumentarni film ‘Ovčara, neispričana priča’.
Riječ je o filmu, projektu Nacionalnog sindikata policije, koji se diljem Hrvatske prikazuje kroz program ‘Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju’ koje organizira Hrvatska udruga Benedikt.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Dicmu

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj i Kluba dragovoljnih davatelja krvi Dicmo sutra, 16. studenoga u Dicmu će se održati akcija darivanja krvi.
Akcija će se održati u restoranu Sunshine, od 9 do 11 sati
IZVOR: WWW.FERATA.HR