Utorak, 15.11.2016.

Novi ‘Libar’ u programu Hit radija


Danas, 15. studenog u programu Hit radija s početkom u 13 sati na rasporedu je još jedno izdanje emisije ‘Libar’.
Novi ‘Libar’ donosi reportažu s predstavljanja knjige ‘Kontrola uma u pravnom sistemu’, autora Dražena Kasala. U rubrici ‘Stara knjiga’ istaknuti sinjski franjevac fra Gabrijel Hrvatin Jurišić predstavit će nam još jednu staru knjigu iz zbirke Franjevačkog samostana. Slušatelji novog ‘Libra’ imat će priliku čuti priču Niveske Juraga Kovačev ‘Tili, ne tili’, dok će u studiju gostovati predsjednik Matice hrvatske u Sinju fra Mirko Marić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sjećanje na žrtve Vukovara i ŠkabrnjeI ove godine na području Cetinske krajine će se na prigodan način obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.
U Organizaciji Udruge žena ‘Triljanke’ i Zajednice žena ‘Katarina Zrinski’ iz Trilja i Grada Trilja narednih dana održat će se program pod nazivom ‘Moje svjetlo za Vukovar i Škabrnju’. U srijedu, 16. studenog, u kino dvorani Trilj u 19 sati bit će izvedena dramska predstava ‘Škabrnjska golgota’, autorice Mladenke Gruice. Drama je potaknuta potresnim svjedočanstvima onih koji su preživjeli stradanje u Škabrnji, a izvest će je članovi KUU ‘Sv. Klement’ iz Sitnog Gornjeg.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Brnaze: Motociklist ozlijeđen u prometnoj nesreći

Iz PP Sinj izvijestili su da se jučer poslijepodne, u 17 sati na Kukuzovcu u Brnazama, na državnoj cesti D1, dogodila prometna nesreća.
U sudaru motocikla i osobnog vozila teške tjelesne ozljede, koje nisu opasne po život, zadobio je motociklist, koji je zadržan na liječenju u KBC Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR