Ponedjeljak, 15.11.2004.

OBAVIJEST IZ HAK-a

Iz Hrvatskog autokluba obavještavaju da se kroz Liku i Gorski Kotar vozi sporije i uz obveznu uporabu zinske opreme. Za sav promet i dalje su zatvoreni Maslenički i Paški most, dok su trajektne linije s otocima do daljnjega obustavljene. Jutros je ponovno uspostavljen zračni promet između Zagreba, Splita i Dubrovnika.

OBAVIJEST IZ SINJSKE NADCESTARIJE

Iz sinjske Nadcestarije potvrđuju da su tijekom jutra zbog jakog vjetra, zimske službe čistile i do metra visoke snježne nanose , na cestama prema Voštanima i Rožama ...
...

NEVRIJEME U CETINSKOJ KRAJINI

Jako nevrijeme s burom, kišom i snijegom koje je jučer zahvatilo Dalmaciju i u Cetinskom kraju prouzročilo je probleme u opskrbi električne energije. Zbog raspada elektoenergetskog sustava od 12,45 do 17 sati Cetinski kraj bio je bez struje. U selima Sičane, Bajagić , Bitelić, Strizirep, Voštane i Tijarica normalizacija u opskrbi električne energije očekuje se do 14 sati.

šTETE OD BURE I U OTOKU

Jučerašnja bura nije zaobišla ni područje Otoka , zabilježene se dvije materijalne štete , u Otoku pad stabla na kuću te u Rudi eleketrične konzole. Pričinjene su materijalne štete, te se sanacije istih očekuju tijekom dana.

STIPENDIJE ZA SINJSKE STUDENTE

Gradsko poglavarstvo Grada Sinja objavilo je natječaj za dodjelu 20 studentskih stipendija i to 5 za prvu godinu studija i 15 za ostale godine studija u 2004/05 godini...
...

SUTRA UHBDDR ODLAZI U GRAD HEROJ

Povodom 13. Godišnjice pada Vukovara članovi Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije za sutra najavljuju odlazak u grad heroj. Tijekom trodnevnog boravka planiran je posjet Osijeku i Iloku i obilazak brojnih objekata ivezanih uz Domovinski rat.
Ovo je već treća godina da se na ovakav način posjećuje grad Vukovar .

PREDSTAVNICI UHBDDR POLOžILI VIJENCE NA SPOMEN OBILJEžJE POGINULIM BRANITELJIMA

Izaslanstvo udruge hrvatskih branitelja Dragovoljaca Domovinskog rata povodom sjećanja na žrtve Vukovara iz Domovinskog rata, a posebno na vitezove Cetinskog kraja Ivice Poljaka Sokola i Andrije Alčića...
...

PROMOCIJA KNJIGE ANTE NADOMIRA TADIćA šUTRE

Rađaj , Jelena naziv je najtiražnije knjige pjesma u Hrvatskoj, autora Ante Nadomira Tadića šutre koja će večeras u 19,30 sati u u Galeriji Galiotović biti promovirana pred sinjskom publikom. Uz samog autora o knjizi će još govoriti mr. Miljenko Buljac, prof. Ante Jurković i prof. Marko Duvnjak . Dio programa upotpunit će i Klapa Sinj.

KINO DANAS

U gradskom kinu večeras u 20 sati igra američki film Colateral s Tomom Cruisom u glavnoj ulozi.

VRIJEME

U nastavku dana zadržat će se pretežno oblačno uz slabu do umjerenu buru koja će sredinom dana oslabiti. Očekuje se najviša dnevna temperatura zraka od 6 do 12 Celzijevih stupnjeva.