Utorak, 15.10.2019.

Održana sedma radionica ‘Psihologijska podrška njegovateljicama’

 

U ponedjeljak, 14. listopada 2019. u sklopu projekta ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’ u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge Dalmatia ruralis’ održana je radionica ‘Psihologijska podrška njegovateljicama’.

Radionica je održana po sedmi put, a ukupno će se održati 12 ovakvih radionica za vrijeme trajanja radnog odnosa žena, dakle svaka 2 mjeseca će imati susrete psihosocijalne podrške (u dvije grupe) zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću, a kako bi se osigurala što bolja psihološka i emocionalna podrška njima i krajnjim korisnicima.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Josip Poleš najbolji u Budimpešti

 
Pravi borilački okršaj najboljih europskih obarača ruku zbio se nedavno u Budimpešti.

U mađarskoj metropoli s dosta uspjeha nastupila je i reprezentacija Hrvatske, čiji je član i ovoga puta bio Josip Poleš.

Kršni Košućanin s brnaškom adresom dominirao je cijelim turnirom te je na kraju uvjerljivo osvojio prvo mjesto u teškoj kategoriji u obaranju lijevom rukom.

Ovo natjecanje pravi je uvod u sve što Josipa i reprezentativno društvo očekuje u skorije vrijeme.

‘Sada se pripremamo za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rumunjskoj, u Bukureštu koje počinje 29. studenog. Nakon toga u Srbiji se organizira turnir na kojem su dogoverene borbe nas iz Hrvatske i srpskih predstavnika u svim propisanim kategorijama’, kazao nam je Poleš.

Vrijedi istaknuti kako se sredinom prosinca, za kraj natjecateljske sezone, u Križevcima organizira međunarodno natjecanje na kojem će osim njega nastupiti još neki natjecatelji iz sinjskog kluba Južnjačka snaga u kojem marljivo trenira 15-tak članova.
IZVOR: WWW.FERATA.HR