Četvrtak, 15.10.2015.

Predavanje: ‘Što se događa našoj majci zemlji? – Papa Franjo o ekologiji’

Udruga Cjelovit život i Dječji vrtić Blagovijest organiziraju predavanje pod naslovom ‘Što se događa našoj majci zemlji? – Papa Franjo o ekologiji’.
Predavanje će održati fra Bože Vuleta sutra, 16. listopada u 18,30 sati u Dvorani Posljednje večere u franjevačkom samostanu u Sinju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prikupljanje proizvoda za Socijalnu samoposlugu Grada Sinja

Grad Sinj je u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa i Udrugom SRMA pokrenuo inicijativu za osnivanje socijalne samoposluge koja će, kako je planirano, početi s radom u mjesecu studenom 2015. godine, u prostorima Gradskog društva Crvenog križa u Sinju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kako mladi poljoprivrednici mogu do 50 000 eura?

Dana 16. listopada, petak, počinju edukativne radionice u organizaciji JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije u suradnji sa Hrvatskom poljoprivrednom agencijom, Savjetodavnom službom – podružnica SDŽ i lokalnim akcijskim grupama sa područja Splitsko-dalmatinske županije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert klapa – ‘Klape svetom Luki’ u OtokuNakon nastupa na Festivalu dalmatinske klape u Omišu ovog ljeta i kratkog odmora od proba, klapa sv. Luka kreće u novu klapsku sezonu redovitim probama i nezaobilaznim klapskim koncertom kojeg u suradnji s Općinom Otok organiziraju  povodom blagdana sv. Luke, zaštitnika Otoka.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR