Ponedjeljak, 15.07.2019.

Obilježena 4. obljetnica smrti Ivice Glavana Iće

 
Danas, 15. srpnja 2019. godine navršavaju se četiri godine od smrti gradonačelnika Sinja Ivice Glavana – Iće, koji je dužnost gradonačelnika obnašao od 2009. do 2015. godine.

Delegacije Grada Sinja, prevođena gradonačelnicom Kristinom Križanac, Zajednice sportskih udruga Grada Sinja, predvođena predsjednikom Josipom Malbašom i NK Junak Sinj, predvođenog voditeljem nogometne škole Slavenom Lakićem, jutros u 8 sati položili su cvijeće i zapalili svijeće na posljednjem počivalištu pokojnog gradonačelnika, na Groblju svetog Roka u Udovičićima. Misa zadušnica služena je u 8,30 sati u Sinju, u Crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U okviru Alkafesta Dubrovčani izveli ‘Karaoke show’

 
U okviru 3. Međunarodnog kazališnog Alkafesta, koji se u organizaciji Sinjskog pučkog kazališta održava u okviru ‘Dana Alke i Velike Gospe 2019.’, u sinjskom Gradskom kinu sinoć je nastupila Kazališna družina Kolarin iz Dubrovnika s predstavom ‘Karaoke show’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj slavi Dan zajedništva

 
Dan zajedništva, ponosa i sreće: prisjetimo se zajedno 16. srpnja 2018. godine i uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji – srebro zlatnoga sjaja

Najvažnija sporedna stvar na svijetu – nogomet – ujedinila je Lijepu Našu prije točno godinu dana, kad su srebrni Vatreni priredili Hrvatskoj nezabilježeno slavlje. Zajedništvo, ponos i sreća su samo neke od emocija kojima nije uspio odoljeti nitko. Više od pola milijuna ljudi dočekalo je naše reprezentativce samo u Zagrebu, a cijela Hrvatska, obavijena u crveno-bijele kockice, skandirala najviše jednu riječ „Neopisivo!“
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR