Srijeda, 15.07.2015.

Preminuo Ivica Glavan, gradonačelnik Grada SinjaU dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, poslovne suradnike, prijatelje i znance da je nakon kratke i teške bolesti, dana 15. srpnja 2015. godine preminuo Ivica Glavan, gradonačelnik Grada Sinja. O  danu i satu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno.
IZVOR: WWW.SINJ.HR

Tematska sjednica Gradskog vijeća

Sutra u 18 sati u sinjskoj Gradskoj vijećnici održat će se tematska sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
Tema sjednice je informacija o stanju sporta na području Grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

SWOT radionice u petak u Gradskoj vijećnici

U petak, 17. srpnja 2015. sa početkom u 9 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održat će se tri SWOT radionice u sklopu izrade Strategije razvoja grada Sinja 2015. – 2020. godina.
Na radionicama će biti predstavljene analize trenutnog stanja po tematskim područjima: ‘Urbano okruženje’ od 9 sati, ‘Gospodarstvo’ od 11,30 sati i ‘Društvo’ od 14 sati. Voditelj radionica je gospodin Gordan Kožulj, viši savjetnik iz konzultantske tvrtke ‘Deloitte’.
Svi koji žele sudjelovati obvezno moraju popuniti prijavni obrazac koji mogu preuzeti na www.sinj.hr i dostaviti ga najkasnije do 16. srpnja 2015. godine do 12 sati na mail: info@sinj.hr ili fax 021/826-591.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dezinsekcija komaraca u Sinju

Likomed veterina večeras od ponoći do 5 sati ujutro provodit će obveznu preventivnu sustavnu adulticidnu dezinsekciju komaraca na području grada Sinja.
Mjere adulticidne dezinsekcije provest će se prizemnom ULV metodom, s vozila. Mole se stanovnici da u navedenom terminu drže prozore zatvorenim, naročito osobe sa poteškoćama u disanju. U terminu zamagljivanja nužno je da pčelari drže svoje pčele zatvorene u košnicama dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla, a upozoravaju se vozači na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije
IZVOR: WWW.FERATA.HR