Ponedjeljak, 15.06.2015.

Jučer završeni Dani Košuta 2015.Jučer poslije podne odrađen je i zadnji sadržaj u nizu u okviru manifestacije Dani Košuta 2015. Po običaju, zadnji je dan namjenjen za sport i to se nije promjenilo ni ove godine.
U organizaciji Torcide Košute odigran je dvodnevni nogometni turnir pod nazivom Kup Košuta 2015. na igralištu na Barovinama. Pobjdnik turnira je ekipa Trilja, a drugo mjesto osvojili su Otočani.
Organizator je zadovoljan odazivom i kvalitetom ekipa te se ovim putem svima zahvaljuje koju su na bilo koji način doprinijeli da se izrealizira turnir.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Jednom dozom krvi mogu se spasiti tri života

Jučerašnji dan, 14. lipnja obilježava se kao Svjetski dan darivatelja krvi. To je bila prilika za zahvaliti se svim dobrovoljnim darivateljima krvi i svim organizacijama koji provode ovakve humane aktivnosti u prikupljanju dragocjene tekućine koja život znači.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OSK slavljem nad Slavenom potvrdio ulazak u 3. HNL-jugOSK je očekivano slavio i u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Treću HNL-jug protiv Slavena iz Grude, nakon čega je i službeno moglo početi slavlje vezano uz ulazak među trećeligaše.
OSK – Slaven 3:0 (1:0)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Velika nogometna fešta u Glavicama povodom osvajanja 2. ŽNLPrekrasne slike viđene su u subotu na igralištu u Glavicama gdje je istoimeni domaćin proslavio naslov prvaka u 2. ŽNL, primio pehar i medalje, odigrao pritom i revijalnu utakmicu te na kraju sve začinio velikom proslavom…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR