Subota, 15.06.2013.

Predavanje dr. sc. Maje Poljak "Vjera i znanost"

Udruga Cjelovit život i dječji vrtić Blagovijest u sklopu projekta Vjera i nevjera za Godinu vjere organiziraju predavanje dr. sc. Maja Poljak "Vjera i znanost" u utorak 18. lipnja 2013. u 19:30 sati u Dvorani Posljednje večere u Franjevačkom samostanu u Sinju.
O našim daljnjim aktivnostima, kao i o nekim aktualnim temama u koje je Udruga uključena  možete više vidjeti na web-stranici Udruge www.ucz.hr.
IZVOR: Udruga Cjelovit život

Biciklijada " Do izvora Cetine ”

- biciklijada će se održati  u nedjelju, 16.06.2013. godine, a predviđeno je okupljanje ispred hotela Alkar i caffe bara Saloon u Vrličkoj ulici u Sinju.
 - polazak u 10:00 sati sa spomenute lokacije uz pratnju MUP-a do Hrvaca (predio Jankovići) kada se silazi sa državne ceste D-1 i vozi  kroz Hrvatačko polje dalje prema Biteliću, Vučipolju, uz obalu Peruče pa sve do izvora Cetine.
 - očekivani dolazak na izvor Cetine je oko 13:00 sati gdje će svi sudionici dobiti topli obrok te imati vremena za odmor i razgledavanje prirodnih i kulturnih znamenitosti  kraja.
 - povratak je predviđen za 15:00 - 16:00 sati, a očekivani dolazak u Sinj je  u vremenu od 19:00 - 20:00 sati.
Opširnije...
IZVOR: TZ GRADA SINJA

U slijetanju vozila četvero ozlijeđenih

PP Sinj izvijestila je kako se jučer oko 16 sati i 35 minuta na cesti D-60 u Čaporicama dogodila prometna nesreća.
Pri slijetanju osobnog automobila s ceste dvije osobe su teže, a dvije lakše ozlijeđene. Unesrećeni su kolima Hitne pomoći prebačeni u KBC Split na liječničku obradu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Projekcija filma ‘Odvažni’ u galeriji Galiotović

U organizaciji Evanđeoske crkve Isus svjetlo svijeta u galeriji Galiotović, danas i sutra, održat će se projekcija filma ‘Odvažni’.
Film donosi priču o četiri muškarca koji imaju jedan poziv – štititi i služiti. Kao policjaci, oni su pouzdani i predani, stojeći nasuprot najgorem što ulice mogu ponuditi. Ipak, na kraju dana suočavaju se s izazovom za koji nitko od njih nije u potpunosti obučen – kako biti dobar otac.
I dok se svakodnevno nakon napornog posla suočavaju s ovim izazovom, shvaćaju da se dobrim ocem ne postaje slučajno. Potrebna je odluka i trud, potrebna je odvažnost.
Početak projekcije filma je u 19 sati, a ulaz je slobodan.
Dodajmo kako će Evanđeoska crkva isus svjetlo svijeta održati i javnu tribinu koja je najavljena za ponedjeljak, 17. lipnja u 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR