Utorak, 15.05.2007.

VIJESTI IZ TRILJA



Jučer je u Trilju gradonačelnik Jozo Sarač priredio prijam za Ivana Dragušicu koji je u petak poslijepodne skokom u Cetinu od utapanja spasio 13-godišnjaka Jozu žuljevića iz čaporica. Dragušica je na svečanosti ispričao kako je u trenu i bez razmišljanja skočio u rijeku vidjevši kako je djetetov život ugrožen te kako bi to ponovno učinio.

ZAVRšENI UPISI U VRTIćE

Završeni su upisi u dječji vrtić Bili Cvitak u Sinju. Prema informacijama koje smo dobili od ravnateljice Dijane župić i ove godine, kao i prethodnih, kapacitet jaslica je popunjen, dok prema prvim, još uvijek neobrađenim podacima, mjesta ima u dječjem vrtiću Maslačak na štaliji. Službena objava upisa bit će 01. lipnja na oglasnoj ploči vrtića.

OBAVIJEST

Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja domovinskog rata grada Sinja organizira hodočašće u Međugorje. Svi članovi koji su zainteresirani za hodočašće trebaju se javiti u udrugu do nedjelje.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članove organizirala je jednodnevni izlet u Cerovačke špilje i Teslin muzej u Smiljanu. Udruga je najavila i trodnevni izlet u Vukovar polovinom lipnja ove godine. Sve informacije mogu se dobiti u tajništvu udruge svakim danom od 8,00 do 11,00 sati.

SPORT

U ovoj ribolovnoj sezoni održat će se tradicionalni ribolov pod nazivom «žene u lovu na šarana». Zbog prošlogodišnjeg velikog interesa žena ove godine organizirati će se na županijskom nivou.