Četvrtak, 15.03.2018.

Održan susret svećenika Cetinskog dekanataSusret svećenika Cetinskog dekanata održan je u srijedu, 14. ožujka u Župi sv. Mihovila u Trilju.

Susret je započeo euharistijskim slavljem koje je predvodio prof. dr. sc. don Mladen Parlov, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu. Govoreći o Božjoj ljubavi prema čovjeku, prevoditelj slavlja je naglasio da se vrhunac te ljubavi očitovao u snazi križa. Nakon euharistijskog slavlja don Stipe Ljubas, dekan i triljski župnik, predvodio je molitvu odrješenja za sve preminule svećenike, redovnike i redovnice koji su vršili službu u ovom dekanatu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Tomb Raider’ u Gradskom kinu Sinj


U Gradskom kinu Sinj danas počinje prikazivanje filma ‘Tomb Raider’.
Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao.
Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.
Film će se prikazivati danas u 20:15, u subotu i nedjelju u dva termina i to u 18 sati i 20:15 sati, te od ponedjeljka do srijede u 20:15 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR